miercuri, 1 aprilie 2009

credinta si hi5-ul

De ceva vreme am observat ca e la moda sa nu mai fi credincios. Am tras concluzia asta uitandu-ma pe hi5. Cred ca ati observat si voi ca multi au la religie ateu,spiritual dar nu religios sau cine mai stie ce chestie? Sincer nu inteleg de ce. Ce e rau in a fi credincios? De fapt cred ca a ajuns si asta o moda, de fapt nu cred sunt sigur de asta. A ajuns la moda sa spui ca nu mai esti credincios. Am mai obsevat inca o chestie: cei care au pe hi5 ca nu sunt credincios sunt in generali tineri care cred ca printre altele sa iti pui pe hi5 ca nu esti religois e true si nu stiu ce sa mai faca ca sa iasa in evidenta si sa fie cool .Ei chiar nu inteleg ca sunt jenibili? Sincer chiar nu inteleg de ce nu sunt ei? Asta e cel mai cool sa fi tu nu sa incerci sa copiezi pe altul doar asa ca sa iesi in evidenta. Ma, nu zic ca unii poate chiar sunt atei, spirituali dar nu religiosi sau altceva dar nici nu mai stii care sunt aceia si incepi si ii confunzi si din pacate ii bagi in aceasi oala cu cei falsi.

Eu de examplu sunt credincios dar nu in totalitate, adica nu cred unele chestii legate de credinta si de Dumnezeu...de fapt cred ca sunt spiritual spre credincios, si da imi fac cruce cand trec pe langa o biserica , nu mereu dar imi fac din cand in cand. Ideea e ca credinta este o forma de manipulare in masa. Asa a fost, este si o va fie incontinuare. Nu stiu daca exista sau nu Dumnezeu ceea ce stiu este ca atunci cand mai ma rog si eu si zic "Doamne ajuta-ma si pe mine sa nu stiu ce" uneori chiar se intampla sa ma ajute asta daca exista sau poate am noroc nu stiu ce sa zic dar tind sa cred ca exista ceva, o entitate superioasa noua care face ca lumea sa fie intr-un anumit fel. Dar ce avem de pierdut daca suntem credinciosi? Ce avem de pierdut daca nu suntem credinciosi? Raspunsul la ambele intrebari e acelasi: nimic! Nu avem de pierdut nimic. Dar mai bine sa credem si sa nu existe decat sa nu credem si sa existe, nu?

Vorba alora din Razboiul stelelor "pacea fie cu voi" :))

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

5 comentarii:

cristina spunea...

credinta inseamna sa faci primul pas chiar daca nu vezi toata scara....

Malpraxis spunea...

faci primul pas dar daca nu e lumina s-ar putea sa te impiedici plus credinta a devenit ceva relativ in ziua de azi...pacea fie si cu tine :))

Anonim spunea...

La moda e sa fi retardat,sa fi imbracata a la Dorobant,sa ai chinezarie de vertu sau n95!Credinta e urm lucru care va fi fake pt unii...

Malpraxis spunea...

anonim, sunt perfect de acord cu tine. doar ca credinta nu e urmatorul lucru care va fi fake e lucru din orezent care e fake...

Anonim spunea...

CRE K ....sorak scarbit

Trimiteți un comentariu