joi, 9 aprilie 2009

Manifestatie Piata Universitatii pentru Basarabia


Acum 2 zile adica pe 7 aprilie 2009 in Piata Universitatii in fata Teatrului National a inceput sa se stranga lume, o multime de lume in jur a peste 1500 de persoane pentru a fi solidare cu ceea ce se intampla in Basarabia. Cred ca ati vazut si voi ca in Basarabia e revolta sau revolutie cum vreti sa-i ziceti. In fiecare seara incepand cu 7 aprilie in fata TNB-ului va fi manifestatie pentru sustinerea Basarabiei, pentru sustinerea repetarea alegerilor care au fist fraudate de catre comunistii de acolo. Multi m-au intrebat de ce ma duc? Pai, ma duc pentru ca simt nevoia, am duc pentru a fi alaturi de cei de peste Prut pentru ca merita si ei libertate sau ceva asemanator.

Revolta/revolutia lor se pare ca nu e asa de violenta ca a noastra unde au murit multi oameni nevinovati care au luptat pentru ceva ce ei au crezut si daca privim mai bine ce se intampla acum in Romania sau mai bine zic ceea ce s-a intamplat pana acum, pentru ca lumea incepe sa se destepte in special tinerii, se pare ca acei eroi au murit in zadar pentru ca noi inca suntem condusi de comunisti (nici nu avem pe cine sa votam dar mai bine nu votam asa cum fac eu) si de oameni care ne conduc dupa mentalitatea "hai sa ne imbogatim prima data si dupa daca mai putem facem ceva pentru tara, daca nu asta e si asa prostii astia ne voteaza ca le dau bani si hrana" (sincer daca n-as avea ce sa pus pe masa as lua ce mi-ar da).
Unirea cu Basarabia este un vis care nu se poate indeplinii date fiind conditiile de fata dar sper macar ca de acum inainte sa poata sa traiasca si ei mai bine , sa poata sa traiasca si ei in libertate. Basarabia pamant romanesc! Orice s-ar intampla noi nu uita: BASARABIA E ROMANIA!

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

2 comentarii:

Anonim spunea...

oare vor rezolva ceva? .......

Malpraxis spunea...

daca nu rezolva acum ceva atunci cand?? eu sper ca vor rezolva...si cu ajutorul nostru fie el doar moral

Trimiteți un comentariu