joi, 30 aprilie 2009

Post despre nimic

Zilele astea nu am avut deloc chef si nici inspiratie de a posta ceva. Acum am chef dar nu sunt bine dispus pentru ca luni plec in practica cu facultatea, o saptamana, si eu nu am facut rost de rucsac. Bine pana luni mai e si poate fac rost. Si poate fac rost si de bani. Bine macar ca am facut rost de aparat foto \:d/.
Avand in vedere ca n-am chef de nimic ma gandesc ca e bine sa scriu un post despre nimic. Dar e treaba grea pentru ca nimic asta e ceva foarte complicat. Pe bune! Nu ati vazut ce greu e uneori sa faci nimic. Doar sa stai, sa te uiti pe pereti, sa stai plictisit si sa te uiti la tv sau sa stai pe pc ca un dobitoc, ce mai e greu uneori s-o arzi aiurea si sa nu faci nimic.
Cum am zis mai sus luni plec in practica vreo 4-5 zile prin tara cu facultatea. Sper sa iasa frumos, sa ne simtit toti care mergem bine doar ca am nimic dubii mai ales ca o sa plec cam suparat in practica sau o sa ma supar in practica nu stiu de ce dar asa presimt...sper sa presimt prost!!
Cam atat in postul asta despre nimic. Stiu e un post aiurea si fara rost dar daca eu am simtit nevoia sa-l scriu l-am scris. Va astept cu niste comentarii despre nimic sau mai bine zis despre ce va trece prin cap dupa ce citit postul. Asta daca o sa aveti chef sa comentati ceva logic. Sper ca zilele astea care urmeaza sa am mai mult chef si mai multa inspiratie pentru a postat...
Am scris un post despre nimic si era sa uit de mottoul meu: CE BINE E SA NU FACI NIMIC DUPA CARE SA TE ODIHNESTI...si daca se poate si pe bani! Complicata treaba v-am spus :)).

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

2 comentarii:

Olive spunea...

niciodata nu poti sa zici 'fac nimic'. pentru ca si uitatul pe pereti este ceva.chiar si atunci cand stai in pat dimineata ,eventual si mahmur,si atunci faci ceva....te gandesti de ce dracu' ai baut asa de mult.
nimic asta e foarte complicat.....orice nimic este ceva.
zic.

Malpraxis spunea...

@P!nk
sa stii ca nimic e foarte complicat si nu toti inteleg, ma bucur ca intelgi:) nu cred ca orice nimic este ceva, orice nimic poate devenii ceva dar nu este...

Trimiteți un comentariu