luni, 13 aprilie 2009

Scandal, un nou scandal in fotbalul romanesc...aiurea

Azi a aparut inca un scandal in fotbal, adica inca o noua arestare. Inca una va intrebati? Da, inca una! Dupa mine la mai mare dar sper ca aceste arestari sa fie facute pe bune adica cu dovezi si nu doar asa de dragul de a fi facute. Sper acest lucru pentru ca cei care fac parte azi din fotbalul romanesc isi bat joc de el si in aceeasi masura isi bat joc de noi pentru ca noi, microbistii, punem suflet in tot ce e legat de fotbal si ei ne fura pe fata as zice eu. Pe langa faptul ca vedem si stim cu totii ca ei fac tot felul de smecherii pentru a se imbogatii stim si vedem ca fac si smecherii in fotbal. Isi bat joc de ceva ce noi iubim si sper ca acum in al 12-lea ceas sa se intample un "cutremur" si sa scapam de ei. Ei fiind: Mircea Sandu aka Nasu', Dumitru Dragomir aka Corleone, Ionut Lupescu, Florin Prunea, Victor Piturca, Gheorghe Constantin (presedintele comitetului central al arbitrilor), gigi becali, Borcea, Turcu si lista poate continua...oricum ii stiti si voi. Pana acesti oameni si altii ca ei nu dispar din fotbalul romanesc nu vom avea un fotbal curat. Sa va dau un exemplu de un "abuz" si pun abuz in ghilimele pentru ca nu este un abuz din punct de vedere juridic ci este un abuz fata de noi microbistii: cumpararea drepturilor de televizare a Ligii I de fotbal de GSPtv. Dupa cum stiti GSPtv nu are arie mare de emisie si nu toti romanii se pot bucura de a-si vedea echipa cu care tin jucand. Normal ar fi fost (dupa mine cel putin) chiar daca ei au dat mai mult pentru aceste drepturi, ele sa fie date unei televiziuni care are arie mare de emisie pentru ca toti romanii sa poate sa vada meciurile Ligii I. Cunosc oameni care nu au unde sa vada aceste meciuri si nici nu isi permit sa se duca intr-un bar sa le vada.

Sa revin la actualul scandal. Cel arestat de data asta nu este Giovani Becali cum as fi vrut eu ci Cornel Penescu patronul Argesului. Nu stiu daca merita sau nu ca nu ma intereseaza acest om si nici echipa Arges dar daca merita atunci sa i se dea mandat de retine preventiva ca lui gigi, si dupa sa fie ambii inchisi (subiectiv fiind gigi sper sa infunde puscaria).
Eu oricum sunt satul ce astfel de scandaluri pentru ca stiu ca nu se rezolva nimic cu ele, dar cine stie acum poate o sa se faca dreptate si cei vinovati o sa fie inchisi.
Sa dea Dumnezeu sa se intample ceva bun in fotbalul romanesc cu aceste si din aceste arestari ca nu mai suport cacanaria asta, scuzati-mi expresia dar au transformat fotbalul intr-un mare cacat, si imi vreau fotbalul inapoi sau mai bine zis ne vrem fotbalul inapoi.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Pana mea,cred ca asteptai caldura ca sa dai berea,nu de alta,dar sa fie cat mai multa in compania mea,iar pentru aceasta flatare la fel de subtila ca si promisiunea aceea veche iti acord iertarea si astept pana ai sa-ti iei inima-n dinti sa-ti cheltui salariul integral!:))

Trimiteți un comentariu