duminică, 5 aprilie 2009

scarbit total si absolut partea a 2 a


Nu stiu voi dar eu nu mai suport scandalul cu becali. De fapt NU-L MAI SUPORT PE becali si nici pe verii lui. Sunt scarbit peste masura, am ajuns la stadiul de scarbit absolul. Bai fratilor, becali trebuie inchis! De ce ii plange-ti de mila?? E un infractor!!! Degeaba a facut case, degeaba a facut biserici, degeaba a dat bani la saraci, degeaba ajuta lume si degeaba e credincios si mare crestin cand el injura la orice emisiune la care se duce si tot el se crede mai presus de lege si mai presus de Dumnezeu si suna interlopii sa-i fie recuperata masina, pentru ca el e un infractor cu bani. Cum credeti ca poate unul care nu e in stare sa termine liceul sa faca asa multi bani?? Cat de inteligent sa fie in materie de afaceri?? El a facut bani facand afaceri ilegale. Si verii lui la fel (MUIE GIOVANI BECALI). Voi chiar nu vreti sa vedeti? Cat de incuiati la minte sunteti? Ne meritam soarta. Daca poporul asta a ajuns sa-l stimeze si sa-l respecte pe unul ca becali atunci suntem vai de noi. Intradevar ca ajutat multa lume n-am ce sa zic dar e un om de 2 bani, mai sunt si altii care ajuta si nu fac ca el. Dar el e un taran infect care se crede mare om doar pentru ca are bani. Muie tuturor snobilor ca el! SPER SA PUTREZEASCA IN INCHISOARE SI SPER SA ARDA IN IAD. MUIE becali!!!

Hai sa vorbim nitel de sustinatorii lui. In mare parte sunt tigani scarbosi, oameni care nu stiu sa citeasca, oameni care poata haur la gat, oameni care poata tricouri d&g, versace, armani sau alte marci tipice pentru cocalari, oameni care accepta bani de la argatul lui (argaseala) pentru a se afisa la tribune si a striga pentru becali si pentru a purta tricourile alea infecte cu "free gigi" si sa nu uit de oamenii pe care i-a ajutat cu bani sau case ca poate au fost si ei pe acolo dar din cate am vazut intr-un filmulet pe site-ul ziarului Catavencu (va invit sa-l vedeti pentru ca acolo o sa vedeti cine sunt sustinatorii ciobanuli si o sa va scarbiti si voi) acolo nu erau oameni normali cred ca nici oameni nu erau :)). Ei de fapt nu sunt suporterii Stelei, ei nici macar sustinatori nu sunt, sunt niste marionele, niste minti spalate de mass-media care il face pe becali mare om si mare martir. Mi-e scarba de oameni ca voi si ca ei!!!

Nu-mi cer scuze pentru injuraturile de mai sus pentru ca asta e ceea ce simt eu acum si eu nu-mi cenzurez trairile. Si daca v-au deranjat asta e nu ma intereseaza urmeaza altele: MUIE gigi becali, MUIE giovani becali, MUIE tuturor sustinatorilor lu' becali, MUIE argaseala, MUIE purtatorilor de tricouri cu "free gigi", MUIE celor incuiati la minte, MUIE celor cu creierele spalate, MUIE dragomir, MUIE horia ivanovici, MUIE Zerotv pardon Otv!!!!!!MULTA MUIE pentru ei!!!!

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

6 comentarii:

cristina spunea...

Gigi, sa nu iti scape sapunu'! =)))))))

alice spunea...

nici nu am citit tot...de ce "ne" pasa atat ce fac ceilalti?:|

Anonim spunea...

si in completarea articolului: muie barbecali, nu?
eu zic sa ignoram ce se intampla cu el si cu altii ca el. incet incet va fi dat uitarii

Malpraxis spunea...

de ce ignoram?? tot timpul asta am ignorat acum e timpul sa ne trezim si sa ne revoltam... open your mind

BiatMan Forever spunea...

eu zic sa ignoram ce se intampla cu el si cu cei ca el, adica cu interlopii.

personal, le-as taia gatul la toti si i-as lasa sa sangereze asa ca niste porci.

nu le mai plangeti atat de mila ca ei nici un scuipat nu ar da pentru voi.

muie gigi!

Malpraxis spunea...

@biatman forever
eu m-am saturat sa tot ignor.pana acum nu am facut decat sa ignoram si nu e bine.uite unde am ajuns din cauza ignorantei. din pacate gigi a ajuns ignorat si nu-mi place. oricum zici bine la final:muie gigi! si muie tuturor celor care distrug fotbalul!

Trimiteți un comentariu