miercuri, 27 mai 2009

Iarna nu-i ca vara!


Nimic mai adevarat ca zicala asta. Dar cred ca observasem si noi asta, nu trebuia sa vina sa ne spuna Base ca iarna nu-i ca vara. In fine! Eu unul nu suport nici frigul/gerul iarnii nici caldura/canicula verii. Dupa mine cel mai frumos anotimp e primavara pentru ca nu e nici cald, nici frig, mai ploua, mai o zi cu caldura, e tocmai bine. Acum ca e vara hai sa vorbim de vara si cat de insuportabila e vara in Bucuresti. Vara in general e naspa din cauza caldurii care e tot mai mare si mai insuportabila. Vara e naspa pentru ca transpiri din cauza caldurii sau a caniculei. Daca mai ai si ghinionul sa locuiesti sau sa stai in Bucuresti (ca mine) atunci stii despre ce vorbesc.

Transportul in comun este de-a dreptul insuportabil!! Metroul e mai suportabil ca e sub pamant si e racoare dar e tot e plin de lume care vine de sus si daca ai ghinionul sa prinzi un metroul plin atunci e naspa ca e aglomeratie si pute, dar cum am mai zis e suportabil transportul cu metroul. De RATB nu pot sa zic acelasi lucru. Mie unul RATB-ul mi se pare insuportabil tot timpul anului dar vara, vara intrece orice masura a suportabilului. RATB inseamna aglomeratie, distrusi (astia sunt peste tot), mosi si babe, mai mereu scaune ocupate dar cand vine vara mai intervine si caldura care te distruge. Cum sa nu te distruga si sa nu te indispuna un autobuz, tramvai sau trolebuz plin ochi de oameni transpirati care put?? Mai avem si niste autobuze, tramvaie si trolebuze care lasa de dorit...Si cand ma gandesc ca o sa fie din ce in ce mai cald...Cica pana in septembrie o sa fie calduri groaznice asa ca mai avem de suportat destul timp vremea asta. Dar cand ma gandesc la saracii indieni parca ma simt mai bine :)).

PS:vedeti ca a aparut primul caz de gripa porcina in Romania, am vazut pe Realitatea, asa ca aveti grija...mai ales in transportul in comun.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

6 comentarii:

paul spunea...

ai grija cu porcii... cumpara batiste...

Malpraxis spunea...

@paul cumpar ca n-am chef sa stau prin spitale

cristina spunea...

nu exista mah gripa porcina...e inventata...ca si gripa aviara...ce Dumnezeu! chiar nu v-ati dat seama?

Malpraxis spunea...

@cristina stii ca eu sustin teoria conspiratiei mai ales cand astia ne joaca ca pe-o tabla de sah asa ca orice este posibil in ziua de azi.au inscenat ei atentatele din 11 septembrie dar sa inventeze o gripa... gripa porcina

Anonim spunea...

salut,in legatura cu o posibila conspiratie,tind sa cred ca e adevarat,am avut si un post pe tema asta....e si o vorba...ce`ti faci cu mana ta...se numeste sinucidere.

Malpraxis spunea...

@alecs salut! si eu incep sa am dubii privind gripa si multe alte lucruri.si e bine zic eu pentru ca astfel imi pun intrebari lucru pe care nu il fac multi in ziua de azi din diferite motive.

Trimiteți un comentariu