miercuri, 13 mai 2009

Uimit tarziu in noapte

E ora 23:48. Inainte sa ma culc am zis sa mai intru pe blog sa vad ce mai e nou prin blogurile pe care le citesc. Ma uit eu pe la piticu, pe la visurat, pe la badea (foarte tare omul), pe la cabral si pe la gigel (interesant blog). Toate bune si frumoase pana observ ca la mine pe blog la sectiunea "persoane interesate" s-a bagat bucatar manic...cateva secunde am ramas uimit. In ziua de azi chiar si cineva care posteaza retete de mancaruri are blog? Raspunsul e da! Toata lumea are blog. Plus ca asta cu reclama prin blog, sau ce vrea sa fie blogul ala, e foarte buna ideea avand in vedere ca multi citesc si au blog. Unde a ajuns strategia de marketing...In fine, trec eu peste momentul de uimire si intru de curiozitate pe blogul respectiv. Mare greseala am facut! Dupa ce ca mi se facuse foame am mai vazut si niste mancaruri care aratau bine de tot.
Nu-i nimic am o eugenie la indemana, plus ca maine dimineata ma asteapta traditionalele sandwich-uri cu milli, jambon/salam sasesc (ca asta am prin frigider) si ketchup sau margarina pe paine sau nu in ultimul rand oua prajite (de astea nu ma satur aproape niciodata).
Ceasul s-a facut 00:15, e timpul ca Malpraxis, sa se culce ca e obosit si maine trebuie sa fie fresh ca face un proiect la engleza pentru la facultate...si se mai duce si la facultate dupa una si-alta :).


Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

7 comentarii:

Serginho spunea...

Fiecare cu pasiunile lui... deja mi s-a facut si mie foame... brb :))

Malpraxis spunea...

@serginho asa e fiecare cu pasiunile lui :)

imTeo spunea...

La "Ce muzica ascultati?" ar fi trebuit sa scrii "Muzica electronica" in loc de "House/minimal", da' e ok pentru ca oricum majoritatea celor care isi dau aere de clubberi cunosc doar genul house si subgenuk minimal. Cheers!

Malpraxis spunea...

@trent cred ca ai dreptat.dar merge si asa pentru ca nu sunt mare espert in muzica electronica, eu ascult rock si niste hip-hop dar rocku' e de baza :P

Ciprian D. spunea...

Inca o optiune "alta muzica" sa trec si eu muzica gothica, de calitate fireste - Epica :)
Am aruncat un ochi la bucatar maniac; ma duc sa mananc :D

Malpraxis spunea...

@gigel
Epica e foarte tare, vocea simonei e una din preferatele mele din rock si simone e foarte hot! :) lasa-ma ca mereu cand ma uit la bucatarul maniac mi se face foame :))

Soul Poetry by Ana spunea...

Interesant .. de ce nu exista o continuare a acestui fir ? ;;)

Trimiteți un comentariu