luni, 11 mai 2009

Vorbe, expresii sau injuraturi la romani

De ceva vreme am observat ca romanul are tot felul de vorbe. Vorbe care sunt mai mult sau mai mai putin ciudate. Ca romanul are inventivitate si ca il duce capul la prostii asta e clar dar nu stiu cum il duce capul sa inventeze tot felul de vorbe sau injuraturi unele chiar amuzante altele care ma scarbesc total. Hai sa va dau niste exemple de vorbe si injuraturi ciudate (ma scuzati ca o sa vorbesc vulgar dar nu vreau sa ma cenzurez) :
  1. fumezi a spargere - interesanta vorba chiar imi place imi place. In loc de "fumezi ca turcul" mai bine sa fumezi a spargere , lasa turcu' sa fumezi cum stie el si hai sa fumam noi cum stim adica a spargere :))
  2. ce faci coaie? - vorba asta nu o suport. Toti idiotii o folosesc. De ce trebuie sa folosesti coaiele ca sa vezi ce face un om? Nu poti sa-l intrebi pur si simplu ce faci? Sau ce faci frate, ce faci omule, ce faci ba sau ce faci ma?? Astia care folosesc vorba asta "ce faci coaie" cred ca se cred shm3ch3ri sau interesanti dar de fapt sunt niste cocalari infecti.
  3. ce zici mosule? - vorba asta e o intrebare la fel de cretina ca si cea de mai sus. De ce trebuie sa il faci pe cineva care nu e mos, mos? Cat de interesant sa fie? Oricum vorba asta a fost folosita relativ putin pentru ca a fost inlocuita de mai celebra vorba de mai sus "ce faci coaie?".
  4. lingea-mi-ai parul de pe coaie - injuratura asta e capodopera unul amic de-al meu, numele nu pot sa vi-l spun ca dupa ma omoara :)). Eram odata pe strada parca sau intr-un bar cu amicii si cum faceam noi glume unul pe seama altuia, ca de obicei, incepem si ne mai si injuram. Nimic iesit din comun pana acum doar ca deodata aud injuratura de mai sus la care am izbucnit in ras dar care ma lasat si perplex. No comment!
Ar mai fi niste vorbe, injuraturi sau expresii pe care as putea sa vi le spun dar cred ca va ajung asta. Daca mai stiti si voi sa-mi spuneti in comentarii dar fara sa va cenzurati.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

11 comentarii:

Vitalie spunea...

Mda, cine e mai "deştept"!

Malpraxis spunea...

Vitalie "destept" trebuie sa fi sa inventezi o injuratura "smechera" :))

razvan g spunea...

da' de injuratura "pisa-te-ar Lassie" stiai?o folosea un fost coleg al meu de la RDS&RCS la volan sau in diferite ocazii....

Anonim spunea...

"Ai o față de confort trei / de melc obosit / de gură de canal / de spate de bloc / de biscuite tăiat / de buzunar întors " ca urmare la "pisa-te-ar Lassie" care mi s-a parut foarte tare :))

Anonim spunea...

sa te *** in gura cacatule,:sa-i dau **** la mata ratatule. te bag in ***** matii choaie.

Anonim spunea...

Folosita rar... de mine dar cu efecte : 'mai ala de te a nascut ma-ta cu capu' pe sapa la prasit de cartofi !'

Pescar Hoinar spunea...

Ar trebui inventata o injuratura in tonul crizei actuale.

Monturi Crap spunea...

Daca nu-mi taie astia din salar 25% poate ca ma las de injurat, in timp ce ma uit la TV.

Anonim spunea...

eu spun asa : ce fha tia dat mata sloboz in loc de lapte la nastere? sau teai futut ca sa platesti chiria? datiar la muie cangurii ca sa nu ti se faca rau ma ofer sa iti fac o limonada

lol spunea...

Esti un prost!

Alecs spunea...

tarami-as coaiele-n coliva matii

Trimiteți un comentariu