marți, 2 iunie 2009

62 - NE VREM CLUBUL INAPOI!!


"62 - NE VREM CLUBUL INAPOI!" , acesta este titlul protestului organizat de suporterii stelisti impotriva conducerii clubului si a situatiei rusinoase in care se afla Steaua la finalul acestui sezon. Marsul de protest este organizat de AISS (Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti) si are ca scop atragerea atentiei asupra situatiei rusinoase in care a intrat clubul Steaua Bucuresti, situatie de neconceput pentru ADEVARATII suporterii stelisti de pretutindeni.

TOTI cei care s-au saturat de Jiji Becali si de tot ce face el rau la Steaua, toti cei care s-au saturat de modul cum "conduce" acest "om" Steaua, toti cei care sunt SUPORTERI ADEVARATI si toti cei care IUBESC CU ADEVARAT clubul Steaua Bucuresti sunt chemati sa participe la aceasta actiune de protest.

Marsul va incepe din fata parcului Moghioros cu directia Tricodava, Brasov, bulevardul Ghencea pana in fata stadionului din Complexul Sportiv Steaua.

62 - NE VREM CLUBUL INAPOI!

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Toata viata am tinut cu Steaua,acum,de cand Becali o patroneaza,parca a intrat intr-o eclipsa...sa nu disperam,orice eclipsa...are o durata de viata mica...Steaua e prea buna si puternica pentru a fi ingenunchiata.Fortza Steaua !

Malpraxis spunea...

@alecs asa si eu toata am fost stelist si o sa fiu pana mor indiferent de orice! daca era intr-o eclipsa pana acum ar fi trebuit sa se termine.e mai mult decat atat.daca nu pleaca jiji a grava treaba. sper sa vii sambata pentru ca fiecare stelist conteaza.FORZA STEAUA!!

Anonim spunea...

Muiee steaua

Trimiteți un comentariu