luni, 22 iunie 2009

BAC 2009

Gata!! Stresiunea mea a trecut din fericire si pot sa ma apuc si eu de postat din nou si sper sa o fac cat de des o sa pot. Cum va ziceam in postul anterior dupa sesiune urmez sa incep practica si nu e un lucru chiar asa de rau doar ca e lipsa de bani... Hai sa nu mai vorbim de sesiuni si de fuckultate ca azi a inceput BAC-ul. Un BAC la fel ca toate BAC-urile ca stiti si voi cum sta treaba, daca nu o sa ajungeti intr-a 12-a si o sa stiti :) Anul asta am auzit niste chestii foarte infricosatoare legate de BAC, cum ar fi aranjarea BAC-ului cu niste sume de bani foarte mari. Ce ma sperie e faptul ca acei copii de bani gata care au aranjat BAC-ul au facut si meditatii 3-4 ani dar tot ajung sa aranjezi examenul. Eu lucrul asta in consider infricosator!! Pe bune!! Si in ceilalti ani se aranja dar parca anul asta e prea de tot, parca pe fiecare an ce trece BAC-ul devine o mare prefacatorie si un mare nimic. Toata lumea stie ca la BAC se copiaza, si eu am copiat si stiu ca nu e bine dar mijloacele justifica cauza. Eu am copiat doar la probele scrise, la cele orale m-am descurcat foarte bine si am luat 10 [acum ma dau mare:)) ] si nu e asa greu cum zic unii cu putin efort se poate.

Cine e de vina pentru tot ce se intampla in sistemul (INFECT) de invatant? Si raspunsul nu e sistemul, nu sunt ministrii care au incercat pe noi tot felul de experimente majoritatea esuate logic, nu e tara in care traim ci raspunsul SUNTETI NOI! Da, noi suntem de vina pentru ce se intampla in sistemul de invatamant cum suntem de vina pentru multe lucruri care se intampla in tara asta pentru ca le facem jocul politicienilor astia jegosi. Sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa inceapa sa se schimbe ceva ca e imputita treaba...

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

4 comentarii:

Andru` spunea...

Asta cam aja e...k majoritatea elevilor(adik noi;;) ) nu prea mai invata:-j..dar stem si incurajati, absente nu se pun, notele le luam pe okii nojtrii fermecatori;;)
asta e...eu mai am timp:D
si se plateste pt k se poate, altfel nu s-ar mai plati.

Malpraxis spunea...

@andreea sa stii ca elevii invata spre surprinderea unora dar se bazeaza si pe copiat pentru a lua note mai mari.cu absentele stii cum e daca nu chiulesti nu esti licean ca si cu studentia daca nu ai restante nu esti student eu stiu mai bine :))

Anonim spunea...

s-a copiat a spargere dar stii de ce ?? pt ca POT

Malpraxis spunea...

@sorak stai fara grija ca stiu. si eu am trecut prin bac ai uitat? toti pot din pacate si nu e bine la o adica ce se intampla la bac

Trimiteți un comentariu