joi, 30 iulie 2009

Bruta mica

De ceva vreme ma joc (cred ca e mult spus ma joc) pe net un joc unde se bat niste brute. Nu trebuie decat sa-ti faci o bruta dupa sa-ti alegi adversarii cu care vrei sa te lupti, si sa te uiti linistit la lupta. E destul de amuzant...mai ales daca si bati celelalte brute. Unii dintre voi poate stiu de jocul asta, iar cei ce nu stiu va sfatuiesc sa dati click pe bruta mea si sa ne luptam. Dupa ce dati click va alegeti nick-ul care il vreti pentru bruta, culoarea, caracterul, dati validare si gata incepe lupta.
Dupa ce va duelati cu bruta mea o sa vedeti sub refeastra de lupta "GO TO ... CELL" , dati click acolo dupa care deasupra unde scrie LEVEL, aveti optiunea sa va alegi o parola pentru a va pastra contul. Bafta!

ps: am 3 brute, alegeti-va pe care o vreti: http://malpraxis.mybrute.com , http://rockan.mybrute.com si bruta de baza http://tavyto.mybrute.com

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

3 comentarii:

aditza spunea...

Lenesule care esti.... numai de d-astea te ti. Am inceput si eu cartea. Deja am retinut motto-ul pe care l-ai preluat tu. Cateodata imi place si mie sa lenevesc. Spre exemplu sunt atat de lenes incat nici cartea nu-mi vine sa o citesc. Totusi am citit 30 de pagini. O termin eu pana la finele anului.

Malpraxis spunea...

@aditza lenes doar cand trebuie :)) cartea e super interesanta mie chiar mi-a placut, a fost scrisa bine.bafta la terminat cartea! :D

leyla spunea...

si eu am o bruta. si vreo 20 de pupils. la inceput ma distra sa ma joc cu toti ca imi dadeau experienta pentru contul de baza, dar acum m-am cam plictisit. sunt unii care hackuiesc si trec un level pe zi.

Trimiteți un comentariu