joi, 6 august 2009

Campania Black Cat

Azi am aflat de campania Black Cat, campanie organizata de Asociatia Umanista Romana in parteneriat cu Fundatia Sophie Lancaster. Aceasta campania, Black Cat, are ca scop oprirea violentei si intolerantei, datorate de preferintele muzicale si aspectului diferit (in special cei care asculta rock). Campania a inceput datorita evenimentului nefericit in care o fata, Sophie Lancaster, si prietenului ei au fost batuti pentru ca erau adeptii stilului goth, iar ca urmare a acestei bataie Sophie, a murit.

Dar odata cu moartea ei a inceput o campanie care lupta impotriva violentei datorate de aspectul diferit pe care il au anumite persoane, in special cei care asculta muzica rock. Sper sa sustineti si sa promovati si voi aceasta campanie pentru ca eu ca rocker nu am cum sa nu o fac. Daca doriti sa promovati aceasta campanie puteti gasi banner aici.

Aici aveti un clip care promoveaza aceasta campanie. VIZIONATI-L cu placere. De asemenea vizitati site-ul campaniei pentru a afla mai multe detalii.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

8 comentarii:

Cipy spunea...

Salut. Ai un premiu la mine pe blog - BLOGUL DE AUR. Felicitari.

Malpraxis spunea...

@cipy da?? ms!sa-mi fie de bine :))

cristina spunea...

bai, merge sa ma alatur si eu? ca doar sunt "raperita" =)))

Malpraxis spunea...

@cristina merge, merge! ideea conteaza, nu faptul ca esti rocker sau raper sau orice altceva (nu manelist logic)

denisia spunea...

te aştept pe blog la mine... am primit un premiu şi vreau să ţi-l ofer şi ţie

Malpraxis spunea...

@denisa vin acum :)

Anonim spunea...

n`ai cum sa nu iti vina sa ii iei la bataie pe astia goth si ce mortii lor mai sunt. ascultati muzica adevarata fratilor, muzica electronica, trance de exemplu, nu zdronganeli de goth si alte genuri d`astea de zici ca e sfarsitu` lumii. Serios acu :)

Malpraxis spunea...

@anonim esti un om limitat in gandire!!atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni pentru ca rockerii de obicei nu se baga in seama aiurea cu alte persoane, cum fac manelarii de exemplu, nu intelegi de ce sa iti vina sa-i bati?? pentru ca arata diferit? pentru ca gandesc diferit? si eu tot rocker sunt si sunt mandru de asta cum probabil sunt si gothicii. muzica adevarata?? aia e muzica adevarata?? e facuta la pc nu are cum sa fie muzica adevarata, muzica adevarata e aia cand se folosesc instrumente gen: chitara, tobe, chitara bas, orga, pian etc. mie mi se pare ca trance-ul asta e sfarsitul lumii pentru ca NU TRASMITE NIMIC si atunci cand asculti, mie cel putin nu-mi transmite nimic.

ps: probabil esti tzushy, nu? oricum nu conteaza dar incearca sa te destepti ca esti incuiat la minte odata ce gandesti asa...

Trimiteți un comentariu