sâmbătă, 29 august 2009

O lume de ipocriti

















Zilele astea mi-am dat seama ca suntem plini de ipocriti. Si nu ii suport! Multi atunci cand ii intrebi ce fel de persoane nu suporta, raspund ca nu suporta mincinosii... Pe mine nu, pentru ca e normal sa minti. Toata lumea minte, e imposibil sa nu minti si la o adica nu e nimic rau, o mica minciuna sau o minciuna care sa ajute la ceva nu face rau nimanui. Eu cel putin asa cred. Eu unul mint, mint pentru ca sunt nevoit sa o fac. Nu mereu dar sunt nevoit. Unele minciuni chiar trebuie sa le spun, iar altele trebuie sa le spun pentru ca trebuie sa ascund ceva...si de bine si de rau sau cine stie de ce mint. In schimb nu suport ipocritii! Nu-i mai suport, e plina lumea de ipocriti. Unde de duci dai de oameni care vor sa para ceva ce nu sunt si nici macar nu o sa fie, fac diferite afirmatii dar ei procedeaza/gandesc cu totul altfel. Nu inteleg de ce? De ce lumea nu poate sa fie asa cum e cu adevarat? De ce prefera sa se minta?E foarte ciudat sa fi intr-un fel si sa incerci sa fi ceva ce nu o sa fi niciodata. Traim intr-o lume plina de aparente si e de cacat! Chiar e de cacat [scuzati-mi expresia...sau nu]. Asa a fost, asa este si cel mai rau asa o sa fie si in continuare, mai ales ca traim in Romania - The land of choice =)).
"...be yourself is all that you can do/To be yourself is all that you can do" ,cam asa ceva zice o melodie (Be yourself) a formatiei Audioslave si nu zice deloc rau, nu?

















Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,
Am o intrebare la tine... unde mi-a disparut linkul? Parca vorbeam de un parteneriat pe link exchage acum ceva vreme. Eu nu te-am scos si daca ai vreun motiv ar fi fost frumos sa ma anunti, nu?

Malpraxis spunea...

@asaseya nu ti-am scos linkul, am o problema cu blogul nu stiu exact ce are. mi s-au mai sters vreo bloguri din blogroll. incerc sa te bag iar, sper sa mearga :)

Anonim spunea...

iar inveti beat? stiu ca nu are nicio legatura. mihai e cocalar nu ipocrit =))

Malpraxis spunea...

@sorak(anonim) doar invat sau ma chinui sa invat...mihai aka sa ma rad =))

Anonim spunea...

iar sunteti iar sunteti? nici asta nu are vreo legatura cu postu dar orikum rudele pisa tot =))

Malpraxis spunea...

@gabic pai dati ma si voi comenturi care sa aiba legatura cu postul ca nu vreau sa fac comenturi asa aiurea...sincer :)

Trimiteți un comentariu