duminică, 13 septembrie 2009

Bun venit in Romania - the land of choice

Am venit, iar in Bucuresti...Mai bine zis am revenit si nu cu o ocazie de bun augur, ci pentru a-mi da restantele, din pacate. Asta e, daca n-am invatat in timpul fuckultatii acum stau si ma chinui si invat...sau incerc sa invat. Dar nu despre asta e postul asta, ci despre o intamplare hazlie. Azi am fost sa-l iau pe tata de la aeroport, de la Henry Coanda, si cat stateam eu cu sorumea sa-l asteptam pe tata am zis sa iesim sa fumez si eu o tigara. Am iesit noi afara, in fata unor taxiuri ca acolo se fumeaza, mi-am aprins tigara si ne uitam la aia care luau taxiuri ca erau tare amuzanti...mai ales aia care veneau din Spania, ca nu ai cum sa nu-i recunosti ca poarta dupa ei o gentuta si mai au si figuri (chiar nu inteleg o chestie: cum poti sa te duci intr-o tara civilizata, cel putin fata de Romania, cum e Spania si in loc sa te intorci mai normal si/sau mai emancipat si sa vi si mai "manelizat"? Daca stiti voi sa-mi spuneti si mie pentru ca mie mi se pare aiurea). Cum ziceam stateam noi afara si vine o tanti cu un nene la un taxiu si nu stiu cum aduce vorba ca e venita de la Boston, dar nu asta e hazliu ci faptul ca atunci cand deschide ala usa taxiului ce se aude?? Bineinteles manele. Mie unul chiar mi s-a parut amuzanta faza. Sa vi tu din America, o tara civilizata si evoluata si sa te intampine unul cu manele mi se pare chiar amuzant.

Era sa uit, bafta mie la restante!!

Cu stima si respect a vostra caricatura umana!

17 comentarii:

Alexa spunea...

hehe. Pai aia vin mai manelizati pentru ca le e dor de tara :)) Si de multe ori manelarii "profita" intr-un fel de slabiciunea asta a romanului- dorul de casa- si au in repertoriu si cantece (sau cum naiba sa le numesc?) pe tema respectiva. Sau, poate doar pentru ca multi din ei provin dintr-o zona mai mult sau mai putin rurala, unde sunt(sau, ma rog, erau) inconjurati numai de specimene fane ale mezelurilor. :-?

In orice caz, multa bafta!

Malpraxis spunea...

@Alexa ms!cred ca vin si mai manelizati si cu creierele spalate :)

Anonim spunea...

Multa bafta la EXAMENE !!! Sa-ti fie de bun augur blog-ul tau,o sa il accesez cu foarte mult interes...iar despre cei care vin inapoi pe plaiurile mioritice de prin "strainatatiurii"... nu am ce sa comentez e vorba de mentaliate...Multa bafta inc'odata!!!

Malpraxis spunea...

@anonim ms mult! sper sa trec cu bine peste restantele astea :)

Anonim spunea...

a venit gigione :))

Ducky spunea...

:))Romania...

Bafta cu restantele!

Malpraxis spunea...

@ducky Romania the land of choice :))

Anonim spunea...

Iti doresc chef de invatat in cantitati industriale si bineinteles bafta la restante.
Sa stii,chiar azi stateam cu mama pe balcon si faceam haz de gentutele alea pe o parte pe care le au romanii veniti din Spania.Vezi tu ,sunt fel si fel de oameni,poate ca emanciparea nu e facuta sa fie pentru mase(de oameni)...

cristina spunea...

Ai uitat sa spui de top modela =))))

sor'ta (trebuia sa precizez ca am vazut ca mai e o cristina p-aici) c.m.c.n.d.r =)))))))))))))))))

Malpraxis spunea...

@anonim(sorumea) am uitat de top model firar sa fie :))

mai e o cristina?? foarte bine lasa sa fie. eu ti-am spus ca numele cristina e c.m.c.n.d.r =))

Serenia spunea...

haha! asta imi aminteste de o faza aproape identica.Veneam dupa 2ani in Romania- si aveam in mine un dor din ala nebun!nu prea stiu exact de ce- dar de. Schimbam avionul la Munchen si de acolo luam un charter spre Romanica. In aeroport la poarta cu pricina incepea sa se stranga lumea. Incep sa aud brusc telefoane sunand cu ce melodii credeti? Evident, manele- care erau si lasate sa sune asa mai indelung-ca de sa auda lumea!Si apoi se raspunde- si vorbeau indivizii si individele foarte tare sa auda toata lumea cu ce "bunatati" vin ei in tara. Saraca de mine nici nu pusesem piciorul in tara si mi-a trecut dorul :)). Si mai pot povesti o multime de intamplari- funcky cu Romanica=the land of choice.Cum mi-a luat taxiul ala de la aeroport pana acasa in Bucuresti de 3ori mai mult decat in Canada-de acasa la aeroport,cum isi repara unu daciutza pe marginea drumului, cum nu pot sa dorm noaptea de latratul cainilor si cum am intalnit toaleta in spital (care se presupune ca e igienic ) mai imputita decat au aia acolo in padure. Dar, no comment! M-am nascut aici si revin cu drag in tarisoara mea draga! :))

Malpraxis spunea...

@serenia stiu faza cu lasatul telefoanelor sa sune :)) daca au d-alea fara mp3 le pun pe silentios si pe vibratii sa nu auda lumea ca au telefoane fara mp3 :D
Romania asta numai are niciun sansa in viitor cu astfel de oameni...din pacate...

habio spunea...

link exchange?

habio spunea...

trecema cu titlul "Realitatea Online"

Malpraxis spunea...

@fabio bine!

Bardamu spunea...

Nu cred ca ai dreptate, dobitoci si mocofani sunt peste tot in lume, in proportii astronomice. Kitschul (recunosc a trebuit sa ma uit in DEX, pentru ca nu stiam cum se scrie corect, he-he) e omniprezent, omnipotent si chiar ubicuu. Diferenta e ca dincolo oamenii au invatat sa-si respecte gusturile si sa nu-i oboseasca pe ceilalti cu ele. Totul sta in respectul intimitatii si optiunilor celuilalt si intr-un soi de modestie, sa zicem, adica lipsa convingerii ca tu esti unicul detinator al adevarului. Oricum, interesant blog, ma incita.

Malpraxis spunea...

@bardamu fiecare cu parerea lui. ai dreptate peste tot sunt dobitoci dar la noi parca se intrece orice limita plus ca la noi lumea nu vrea sa se destepte sau nu stie cum dar ma indoiesc de asta. cam trist dar eu asa ii vad. nici la altii nu e roz situatia dar fata de noi la orice e mai bine. ma bucur ca reusesc sa incit lumea cu blogul

Trimiteți un comentariu