luni, 26 octombrie 2009

Post rapid...rapid 822

Rapid 822 (Rosiorii de Vede Nord-Bucuresti Nord) sau cum sa mergi in picioare intr-un rapid deghizat in sageata sau cum isi bat joc astia de la CFR de calatori si mai vor ca lumea sa-si mai ia si bilet. Si daca tot a venit vorba de bilet bineinteles ca o buna partea din calatorii din tren au dat bani la nas, pardon la nasa ca era o tanti, dar asta e alta discutie despre care sper sa fac un post cat de curand. Cum ziceam se poate merge cu rapidul in picioare. Cum? Foarte simplu! Se uita pe mersul trenurilor si se gaseste tren. Dupa ce se gaseste tren se baga mancarea la pachet, se face bagajul si se imbraca. Dupa ce se termina procesul de imbracare se cheama taxiul (hai sa le fac putina reclama gratuita), se aprinde o tigara in asteptarea taxiului, se urca in taxiu si se ajunge la gara. Odata ajunsi la gara, eram si cu sorumea, se duce sa se cumpere bilete, se cer biletele si....si mi se zice ca numai sunt locuri. Aaaaaaaaaaa! Se ia bilete la rapid fara loc bineinteles si se duce pe peron, pe peron (scuzati cacofonia nu eu sunt de vina ci limba romana) ce vad? Multa lume ceea ce nu era de bine. Vine trenul... Aaaaaaaaa! Se suie in tren si se "calatoreste" in picioare pana la Bucuresti.

Astia de la CFR, chiar isi bat joc de calatori! Nu e posibil sa stii ca o sa fie multa lumea care o sa plece cu trenul asta spre Bucuresti si sa nu se mai bage cel putin un vagon. Ne vrem tara civilizata, membra (m)UE care isi respecta poporul dar suntem aproape la fel ca aia din India, cand vorbim de trenuri si nu exagerez, cei care au "calatorit" cu personalele care merg spre Craiova stiu despre ce vorbesc. Conducatori si oameni de cacat intr-o tara de cacat, deci nu ne-am facut de ras...Trist dar adevarat.

PS: NU va duceti la votat!! NU se merita!! Votati DEGEABA!!

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

6 comentarii:

Alexandra spunea...

Din fericire ultima data cand am mers cu trenul era acum vreun an jumate, cu un intercity. Am avut atata bafta ca nea nasul m-a lasat sa fumez, fara sa-i dau spaga. Statusem destul de stresata de ideea ca nu se mai fumeaza in trenuri :)

Malpraxis spunea...

@alexandra bine zici din fericire :) eu din pacate cand ma duc acasa si cand vin la bucuresti iau trenul. stai fara grija ca oricum te lasa doar ca zice la inceput ceva asa sa nu zica ca n-a zis...romania - the land of choice :))

cris spunea...

Zi-am zis eu ca mai bine veneam cu personalul. am pierdut si colectia de toamna-iarna la sosete. =))plus ca in rapid, ciuciu susane, telefoane...

Malpraxis spunea...

@cris lasa lasa ca am mers si noi cu rapidul.acum peste 1 an mai mergem =))

Anonim spunea...

eu sunt satula si plictisita de condiitile CFR. de intarzieri exagerat de mari

Malpraxis spunea...

@anonim si eu sunt satul de conditiile si de intarzierile astora de la CFR. abia astept sa-mi de-a astia de la fuckultate cupoanele de transport redus sa ma duc si eu cu acceleratul ca m-am saturat de perso. asta e romania - the land of nothing... :|

Trimiteți un comentariu