miercuri, 11 noiembrie 2009

S-a mai dus UNUL

Cred ca ati vazut si voi ca, din pacate, a murit Gheorghe Dinica. Dumnezeu sa-l odihneasca! Intamplarea asta tragica ma facut sa scriu acest post pe care il aveam mai demult in cap. Nu stiu daca ati observat dar in ultimul timp au inceput sa moara cam multi artist, cam multi oameni de valoare incep, incet sa se stinga si e pacat. Sa nu ma intelegeti gresit nu doresc rau nimanui si nu doresc moartea nimanui dar cred era mai bine fara cativa manelari, fara oameni ca cei din clanul Becali, fara atatea dive si divi sau fara oameni ca cei care mai apara pe la Otv, pe la Kapatos, pe la Kanal D etc. E pacat si trist pentru ca vin din urma numai oarecare, numai oameni fara valoare, oameni falsi sau anti-talente. Si ce e si mai trist, e faptul ca voi ii placeti, ii invidiati si vreti sa fiti ca acesti asa zisi "artisti" care vin pe banda rulanta, in loc sa-i admirati si sa vreti sa fiti ca cei care merita si care au valoare...care sunt din ce in ce mai putini sau cel putin li s-a luat fata de non-valorile din ziua de azi.

Tara asta e plina de "cantareti", de "actori", de "vip-uri", de "printese" si de nimicuri . Va place si vreti sa fiti ca Monica Columbeanu [curva cu aere de diva care si-o trage cu un mos], vreti sa fiti la fel de prosti, de inculti si de tarani dar sa aveti bani ca ciobanul de la Steaua [PLEACA DIN GHENCEA!] sau vreti sa aveti dusmani si sa faceti bani [la imprimanta] ca Salam [victoria, de vara sau sasesc?inca n-am aflat...], Guta sau Adi minune [chiar e o "minune" sa fi si tigan si pitic.aici am fost rau stiu:)) ]. Pe mine nimic nu ma mai mira in tara asta in care chiar orice e posibil si care se pare ca nu prea mai are scapare, asta pentru ca si NOI ca si cei care ne conduc NU VREM sa facem cu adevarat ceva care sa indrepte lucrurile. Asta e sau las-o ba ca merge asa, vorbe tipic romaneasti.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

10 comentarii:

cris spunea...

" Vai de tara in care omul sarac ajunge bogat si curva- mare doamna." (stie Aurelia ce stie)

* mi-a placut mult postul asta. :)

Malpraxis spunea...

@cris cand le da Aurelia, le da nu gluma :))
a fost mai amuzant postul asta, mai bine zis a fost tragi-comic :)

alicea spunea...

mi'a placut cum ai vorbit...nu mai baga in seama toti oamenii "mari"...yng si yang...altfel cum i'am mai aprecia pe cei adevarati...daca ar exista numai ei?

Malpraxis spunea...

@alice uneori ma intrec pe mine insumi :P

alicea spunea...

asta si trebuie...sa te intreci doar cu tine...eu ma mai intrec si cu gluma:))

Malpraxis spunea...

@alice asa e bine, sa glumesti mereu. dupa ce ca suntem romani, macar sa avem simtul umorului :)

Anonim spunea...

...Dumnezeu sa-l ierte pe GHEORGHE DINICA...pt dansul jos PALARIA...cat despre pipitele din romania(scriu cu "r" pt ca e o tara naspa:))) am un pasaj de-al lui Alex din melodia "Sus pe bar"...Puya ft.Alex...si zice asa "ai mobilitate,te lasi pe spate...aolo frate le sti pe toate,ti-as rupe hainele toate ,cumparate de un batranel pervers care nu mai poate :)))

Anonim spunea...

Anonim este d-l EDUARD de la unibuc :))

Anonim spunea...

Mare om mare actor Gh.Dinica "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana !!"
http://www.youtube.com/watch?v=0vVpsJnbq3A genial filmul,geniala prestatie.

Malpraxis spunea...

@anonim(3) stiu replica aia si chiar mi se pare una inteligenta. filmul nu l-am vazut si nici nu vreau sa-l vad pentru ca as face-o datorita faptului ca a murit Dinica si nu vreau sa fac asta. oricum filmele din acea perioada nu imi sunt prea pe plac chiar daca au actori remarcabili...

Trimiteți un comentariu