sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Vine stresiunea

Din pacate nu am mai postat de mult pe blog din cauza ca am fost ocupat cu terminatul proiectelor pentru la facultate. Din fericire le-am terminat pe toate, cu chiu cu vai, dar din nefericire incep sesiune si trebuie sa ma apuc sa invat asa ca bafta mie sau mai bine zis bafta noua!
Daca tot vine sesiune sa va arat un clip cu o melodie. Melodia este un cover dupa Valeriu Sterian - Amintiri cu haiduci, super piesa, dar la fel de tare este si coverul care se numeste, sugestiv as zice eu "Imnul studentilor". De fapt nu este imnul tuturor studentilor, ci este imnul studentilor care si-au trait viata de student cu tot ce inseamna ea. Versurile sunt absolut geniale, zic eu, si merita vazut clipul. Ce mai, va las sa-l urmariti.Vizionare placuta!

15 comentarii:

Aliceea spunea...

Imi place melodia!!!Am fost si eu studenta....nu mi am trait viata de student`cu tot ce inseamna ea`,dar am fost.Succes la examene!!!Sa vii cu vesti bune:P.

Malpraxis spunea...

si mie imi place :) unde ai fost studenta? saru' mana! si eu sper la fel

Aliceea spunea...

Am fost studenta la Stiinte Economice in Constanta(caci in Constanta locuiesc).Si eu am vrut sa te intreb odata unde esti student si am uitat:).Uite te intreb acum:P.Curiozitatea o am de cand ai spus tu ca e posibil sa ajungi profesor si eu ma gandeam:profesor de....?

Malpraxis spunea...

profesor de geografie ca sunt student Universitate la Fac. de Geografie - stiinta mediului :)) eu nu ma vad profesor dar daca nu o sa-mi gasesc de munca in mediu dupa ce termin facultatea e si asta o varianta...cu toate ca vad la tv ca dau astia afara din profesori deci si sa ajungi profesor o sa fie greu.

Aliceea spunea...

Am o curiozitate...ti-ai ales aceasta facultate pt ca asta iti doreai sa faci sau din alte motive?Cred ca este f frumoasa facultatea pe care o faci si mai cred ca te si plimbi mult...cred:P.

Violet spunea...

bafta!!!!

Malpraxis spunea...

@aliceea este frumoasa facultatea dar si f grea. majoritatea zic ca e usora dar nu e. cel putin la mine la stiinta mediului nu e usor si nici la celelalte specializari nu cred ca e. mi-am ales facultatea asta pentru ca mi-a placut in generala geografia dar in liceu am avut un prof care era insuportabil si care nu stia sa predea deloc si m-a facut sa nu-mi mai placa asa de mult dar am decis totusi sa dau. sincer nu e asa cum credeam eu ca o sa fie si nici nu facem prea multe legate de mediu dar asta e, acum, nu stiu daca am facut bine sau nu dar am dat, am luat si vreau s-o termin. mi-ar mai fi placut sa dau la u.n.a.t.c dar na...soarta. ne plimbam cam de 2 ori pe an, practicile astea sunt de departe cea mai frumoasa parte a facultatii am si scris niste posturi despre practica :)

@vio bafta! sa fie!

Aliceea spunea...

Deaaah...cunosc sentimentul...eu am vrut sa fac Jurnalism la Bucuresti....asta a fost visul meu si pana la urma am facut Stiinte Economice:(.Asta-i viata!!!

Malpraxis spunea...

mda asta e viata. sper sa fie pe bune faza cu "viata are caile ei" :)

Anonim spunea...

FIRST BLOOD : CHIMIE :)) MOOOOORT. bafta prietene si taci

morena spunea...

Nu-mi place Sterian :|

Malpraxis spunea...

@anonim bafta amice! tac :)

@morena gusturile nu se discuta...dar se comenteaza :))

Anonim spunea...

sunt tari versurile..anu 2 la facultate..pff c mare am crescut :))

Anonim spunea...

sunt omul care face treaba sa mearga :)..pe
'Blogul omului plictisit'..in caz ca nu stiai.:)

Malpraxis spunea...

@urssu17 stiu, si mie imi plac. chiar, am crescut...ce trist

Trimiteți un comentariu