miercuri, 3 martie 2010

Zile falimentare

Faliment. Despre asta e vorba in zilele astea. Mai exact din 14 Februarie cand e "sarbatoarea" aia stupida Valentines day si pana de 8 martie. Bine, ca de Valentines day primesc si barbatii cadouri doar ca nu cine stie ce. In zilele astea barbatii aproape ca intra in faliment. Dupa ce ca femeile (nu toate) vor sa primeasca cadouri in timpul anului, cica sa le aratam ca le iubim, in zilele astea logic primesc tot cadouri doar ca acum cu motiv. Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu faptul ca femeile tot primesc cadouri, ele (nu toate) chiar merita sa primeasca cadouri, doar ca nu inteleg noi barbatii de ce nu primim cadouri?? Serios, de ce nu?? Oare sa nu meritam?? Chiar nu inteleg...

Mai e o chestie. De ce trebuie doar in anumile zile sa aratam ca iubim?? Atunci cand iubesti pe cineva nu cred ca ar trebui sa fie anumite zile cand sa arati asta, ci ar trebui sa arati intr-o zi oarecare, atunci cand te apuca "nebunia" zic eu. In fine nu vreau sa-mi stresez capul prea mult timpul cu asta ca nu prea merita...Nu uitati, dragostea este singurul sport care nu moare dupa ce se stinge lumina sau ceva de genul asta.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana.

8 comentarii:

Anonim spunea...

adevarat..dar era faza aia cu :'ziua barbatului e in fiecare seara'..:) respect :)

Malpraxis spunea...

@habarnist vorba asta nu o stiam :))

Aliceea spunea...

Ce sa zic...eu imi rasfat iubitul tot timpul chiar daca nu exista o "zi a barbatului" dar cred ca sunt multi barbati care poate primesc ceva frumos de la iubitele lor odata pe an(de ziua lor)si fetele primesc de mult mai multe ori.Sunt de acord cu tine, nu trebuie sa existe o zi anume in care sa ii spui persoanei de langa tine ca o iubesti sau sa ii faci o surpriza frumoasa.Este o idee preoconceputa ca fetele au nevoie de mai multa atentie si rasfat decat baietii.Eu cred ca toti avem nevoie sa stim ca suntem iubiti, toti avem nevoie de o vorba frumoasa, toti avem nevoie de atentia partenerului.

c.m.c.n.d.r spunea...

fuck 1-8 martie! sunt fata dar le urasc!!!!!

Violet spunea...

sa inteleg ca iti plangi de mila sau ca le plangi de mila celorlalti?
cat despre faza cu cadourile facute in perioada asta, imi pare rau ca nu fac parte din categoria fetelor care primesc chestii... desi am primit o zambila de la asociatia parcurilor :))

Alexandra spunea...

Aniversarea aia are scop comercial, ca multe altele. Si de ce nu, pentru multi este un pretext.

Malpraxis spunea...

@alexandra m-am saturat de pretexte si de chestii comerciale...

Anonim spunea...

zile tu Tavi...vad pe maidan manevre de clan si cocalari ce o ard Genelman...da-le in mortii masii de sarbatori false !!!! Edi...RESPECT !

Trimiteți un comentariu