sâmbătă, 1 mai 2010

1 Mai prost cu altul reloaded

Ati observat ca dupa Paste si Craciun, 1 Mai este sarbatoarea cea mai populara la romani sau cea mai asteptata de romani? De ce? Cred ca stiti si voi, e simpla treaba. De 1 Mai, pleaca lumea rapid intr-un mini concediu, la mare cei mai multi dar si la munte, si inca un lucru important: de 1 Mai se mananca fratilor, si stiti ca romanului ii place sa manance. Cei care nu pleaca nicaieri bineinteles ies la un gratar, gratarul fiind un "must have" sau mai bine zis un "must do and must eat". Fara gratar romanul parca nu e el de 1 Mai, fara gratar romanul parca nu se simte in largului lui, fara gratar romanul nu concepe ziua de 1 Mai, si bineinteles la gratar trebuie sa se bea cantitati industriale de bere ca asa e frumos de 1 Mai, nu?? Era sa uit de inca un ingredient important care intregeste atmosferata mirobolanta: maneaua. Fara "minunatele" manele nu se poate, ele dau un aer aparte iesitului la gratar in special la padure (muie la toti cei care lasa gunoaie dupa ce fac gratar!!). Din categoria celor care nu pleaca nicaieri mai fac parte si cei care muncesc, asa cum sunt eu din pacate. Nu ca mi-ar parea rau ca nu plec nicaieri, ca sincer nu as pleca nicaieri dar mi-ar fi placut si mie sa fiu liber si sa nu muncesc. Sa pot sa ies linistit la o bere cu prietenii. Acum asta e viata, n-am ce sa fac, or sa vina si vremuri mai bune. Eu unul cel putin sper...

P.S.: vedeti ca maine, iar e sarbatoare. E ziua tineretului, am scris un post despre asta anul trecut, nu mai scriu si acum. Puteti sa cititi aici ce am scris.

P.S. 2: pe 5 Mai, iar e sarbatoare, si una destul de importanta: ZIUA BARBATULUI. Pentru mai multe detalii intrati aici.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

13 comentarii:

Violet spunea...

Si mama lucreaza (pentru ca e bucatar si na, trebuie sa le faca de mancare oamenilor care sarbatoresc... oricum o dai, tot la mancare ajungi :)) ) deci mai sufera si altii - sper ca te simti mai bine acum :))

Malpraxis spunea...

@violet Nu ma consoleaza cu nimic dar e ceva mai bine :) ce e mai trist e ca nu se mai dau mici si bere :))

Violet spunea...

Bineinteles ca e bine cand moare si capra vecinului :P
Esti serios? N-as fi crezut ca iti plac micii :))

Anonim spunea...

Eu de 1 mai am asteptat un prieten in gara(vreo 2 ore)ca sa ii dau ceva (El sta la 30 de km de orasul meu,adica in Bucuresti).Si culmea...trenul nu a oprit in statia unde il asteptam..pentru ca era accelerat!!
Nu prea e placut sa astepti 2 ore in tricou...pe la 11 noaptea...
Deci ai fost putin mai norocos ca mine..:)

Autumn spunea...

Tare scris...deja inainte de 1 mai, toate lumea intreaba " ce faci de 1 mai?"...pfff...e doar o zi.

Malpraxis spunea...

@Habarnist Putin mai noroc, ca am plecat cu 30 de minute mai devreme de la munca :)

@Autum Merci pentru apreciere! Majoritatea zilelor mai importante sau a sarbatorilor au ajuns doar niste zile sau niste sarbatori...

Anonim spunea...

Uite ca eu nu am facut gratar de 1 mai. Am fost la mare:)) da nu ca restu, pentru bautura si distractie, ci pentru ca vroiam sa vad marea si s-a ivit ocazia sa plec. Am petrecut 1 mai pe plaja in mamaia, cu o cafea, nisip si un soare demential:D.

Anonim spunea...

sa stii ca daca eram in locul tau m-as fi bucurat sa lucrez decat sa stau acasa sau sa merg in alta parte unde vad ca este sarbatorit micul... deci... e bine ca ai lucrat (legat de comentariul de la postul lui ciprian http://gigelitatea.blogspot.com/)... si legat de ziua barbatului... hmmm sa stii ca e o zi importanta pentru ca iar se mananca mici si se bea bere.... luna mai e ziua micului.:D

EDI spunea...

intr-o rutina alerta, zile de genul 1 MAI te mai detensioneaza, pt mn a fost o oaza de verdeata, undeva pe un camp intins, intr-un ochi de apa linisitita unde m-am instalat la o partida bine-meritata de pescuit. De prins peste nu prea am prins dar mi-am incarcat bateriile pt lupta psihologica cu rutina Bucurestiului si am povestit cu taica-miu vrute si nevrute!!! ...de consumat am consumat cateva berici( dozele goale le-am luat acasa !!! :D ) iar de ascultat muzica am ascultat sasaitul serpilor de apa si galagia produsa de broastele din jur :)))
...in ceea ce priveste munca am reflectat si eu eu si am ajuns la concluzia...DE CE MUNICM ?! , PENTRU A NE RECAPATA LIBERTATEA PIERDUTA ATUNCI CAND NE-AM DECIS SA MUNCIM !!!
...daca esti liber poate mergem pe 5 mai in Parcul Tineretului, sa ne sarbatorim ZIUA !!! :))) si asa ai sa-mi dai o berica :D
...PACE SI RESPECT TIE FRATE !!!

Malpraxis spunea...

@oldschoolriot Frumos! Ceva de genul ala mi-ar fi placut si mie sa petrec 1 Mai, dar n-a fost sa fie. l
La anul...

@Ina Asta cu "luna micului" e buna:) Eu nu m-am bucurat ca am lucrat de 1 Mai, as fi preferat sa fac altceva dar pana la urma nu a fost asa rau.

@Edi Daca stiam ca te duci la pescuit, iti ziceam bafta:)) Sincer cred ca muncim pentru ca nu avem incotro. Oricum munca inobileaza, nu?
Daca sunt liber se merge frate, si dau si berea aia:D

Fatadepefaleză spunea...

:))
Inspirat titlul.

Malpraxis spunea...

@fatadepefaleza Ms! Ms!

EDI spunea...

Frate daca vrei oricand planificam o iesire linistitoare la o partida de pescuit...si hai fa si tu sa fi liber, macar de ziua noastra !!!:)))

Trimiteți un comentariu