marți, 22 iunie 2010

Romania, trezeste-te!!

Incep incet, incet sa nu mai suport poporul asta, popor care are creierul spalat si care [aproape] nu mai are nicio sansa. Suntem o tara in care 80% din populatie, poate mai mult, nu e in stare sa gandeasca [din pacate] si dupa se mira de ce pula mea traim rau si de ce e vai de noi.
Nu stiu daca stiti dar azi Dan Diaconescu direct, in direct, regizat in reluare a fost arestat de DNA. Nu stiu pentru ce si nici nu ma intereseaza prea mult. Ideea e ca oamenii au iesit, iar in strada, de fapt in fata judecatoriei sectorului 1, pentru un infect asa cum au iesit si cand a fost arestat gigi becali. Mie mi se pare o prostie nemarginita asta cu iesitul in strada pentru cineva, cineva care nici nu a facut nimic pentru tine ca cetatean. De fapt daca ma gandesc mai bine Dan Diaconescu direct, in direct, regizat in reluare "face ceva" pentru poporul roman: ii mentine gradul de prostie la un nivel ridicat si ii spala creierul in fiecare zi prin infectiile pe care le da la tv. Daca vorbim de gigi becali, aici e o treaba mai internationala, daca pot sa zic asa, pentru ca el este europarlamentar si "face" si el face ceva pentru poporul roman si anume il face de ras in mUE , pardon UE.
Ma uitam adineauri la tv si vedeam aceleasi imagini si parca aceleasi persoane care au iesit si pentru becali. Oameni cu pancarte (niste cartoane puse intr-un fel pe un bat) , cu poze si care strigau tot felul de slogane pentru Dan Diaconescu, oameni fara prea multa carte si "oameni" cu pielea mai inchisa [a se citii tigani (muie lor) ]. Ce cauta ei acolo?? Cred ca o sa rezolve ceva?? Cred ca ii baga cineva in seama?? Raspunsul e unul singur: NU!! Eu nu inteleg cum a ajuns DDD sa fie arestat de DNA, avand in vedere ca el este prieten cu base?? Oare nu mai sunt prieteni? Oare au pus la cale asta, asa cum fac si cu alte chestii?? Orice e posibil si oricum nu ma mai mira nimic avand in vedere tara in care traim...mUE base! mUE Dan Diaconescu direct, in direct regizat in reluare! mUE gigi becali (si mUE tot clanul becali)! mUE mass-mediei care arata si scrie numai minciuni si mUE oamenilor cu creierele spalate care nu vor sa se destepte si care cred tot ce li se arata si tot ce li se zice!!
Ce ma intristeaza cel mai mult e faptul ca intre 1989 si 2010 NU e nicio diferenta si ca 1989 a fost DEGEABA...
P.S.:Sa nu scuzati limbajul vulgar.


Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

13 comentarii:

She... spunea...

Romania nu trebuie sa se trezeasca....ar trebui mai degraba sa invie

Malpraxis spunea...

@She Ar trebui dar din pacate nu se intampla nimic si nici nu sunt semne prea bune...

Fatadepefaleză spunea...

:) Interesanta postarea.

Malpraxis spunea...

@fatadepefaleza Merci!

Andreihappyday spunea...

Intre 1989 si 2010 e vreo diferenta?- din cate vad, nu.

1989 a fost degeaba?-Da

La sondajul tau nu pot sa raspund,pentru ca am de ales un singur raspuns,la doua intrebari,iar raspunsul meu nu e acelasi in ambele stuatii :)

La articolul tau mai mergea o melodie: Parazitii - Playback ...

c.m.c.n.d.r spunea...

cum ar spune o octogenara: "e blestemu' lu' ceausescu, maica!"
bai, ce sondaj e ala? zici ca e facut de o blonda.. lasa si tu o singura intrebare.

Valeriu Carp spunea...

Omule, ti-ai raspuns singur la intrebare. Arestarea lui DD nu are legatura cu justitia. Ci cu ce spuneai mai sus. Spalarea de creier.

E simplu: sistemul stie ca lumea sta pe un butoi de pulbere. Si atunci ce face? Creiaza un "justitiar", "erou" dintr-un tip pe care il cunoaste foarte bine, dar care are potential.

DD ca si GB sunt candidati perfecti. Au imagine buna la "pulime" si in acelasi timp sunt si controlati de sistem.

Si DD si GB n-o sa faca niciodata nimic contra sistemului, de-aia au si ajuns acolo.

Degeaba injuri oamenii "care nu vor sa se destepte". Ei nu ai nicio vina. Ei atata pot. Crezi ca ei zic: "lasa ba, sa ramanem noi prosti asa cum suntem, ca e bine?". Nu. Ei sunt folositi, sunt oi.

Ei, daca s-ar intoarce Ceausescu, ar fi primii care l-ar pupa, desi acum il injura si s-au bucurat cand a fost ucis.

Ei sunt spalati pe creier de sistemul politic, prin intermediul mass-media( atat puterea cat si opozitia ) pentru ca prin ei, se asigura continuitatea sistemului. Si tot asa.

Daca urli, Romania trezeste-te, nu-i trezesti. Ca sa-i trezesti, aia trebuie sa stie mai intai ca dorm. Trebuie sa-i faci sa inteleaga ca "libertatea", "cancan", protv si toate celelalte au interesul sa-i tina prosti si ignoranti. Si ca sa asculte de tine, trebuie sa fii credibil. Ori, injurandu-i no sa fii.

Daca vrei sa faci mai multe decat sa injuri, iti recomand acest articol:

http://www.romania-vorbeste.ro/?p=783

Malpraxis spunea...

@Andreihappyday Mi-am dat seama ca am gresit sondajul si d-aia l-am sters :) Merg mai multe melodii dar aia mi s-a parut cea mai buna.

@c.m.c.n.d.r Bunica rulez! :))

@Valeriu Carp Eu cred ca oamenii aia au o oarecare vina, pentru ca nu incerca sa vada dincolo de ce li se da din partea mass-mediei, si doar se complac cu ce se intampla si cu viata lor. Nu urlu la nimeni, eu doar indemn la un lucru benefic pe care cei care ar trebui sa-l bage in seama il ignora. Din pacate eu nu sunt cineva ca sa pot sa-i fac sa ma asculte, si cei care pot sa o fac nu fac mai nimic... O sa citesc articolul ala dar cand o sa am mai mult timp. Pace!

Anonim spunea...

'Fiul poporului' si-a luat elicopter,avion si Rolls..pe prostia celor care au iesit in strada.

Malpraxis spunea...

@habarnist Bravo lui! DDD e baiat destept, ce sa mai...

Cana cu Cirese spunea...

acum am citit si mi-a placut! problema e ca arestarea a fost episodul pilot a "presedintelui DD" ... unii sunt oripilati de aceasta perspectiva, io una nu cred c-o sa fac diferenta intre actual si DD-ul... o sa ne ia dracul! sper! sau ne-a luat deja?

Malpraxis spunea...

@Cana cu Cirese Ma bucur ca ti-a placut! Eu nu sunt oripilat de perspectiva asta, din potriva abia astept sa vina urmatoarele alegeri sa-l vad pe DDD candidand pentru presedentie. Vorbea lui Badea, o sa fie ceva bun, bun de tot :)) Nu stiu daca ne-a luat deja dracu' dar suntem intr-un moment intunecat al istoriei Romaniei...

Anonim spunea...

eu zic sa taci!

Trimiteți un comentariu