luni, 26 iulie 2010

Berea prietena tuturor

(Update: Sa nu intelegi din postul asta ca sunt alcoolist, ca nu sunt! )
Vreau sa incep postul prin a va intreba ceva: va place
bere? Pentru ca mie IMI PLACE! E bautura mea alcoolica preferata si pot spune ca e printre cele mai importante inventii ale omenirii (alaturi de tigari) . Nu inteleg cum unii pot sa-si bata joc de aceasta bautura minunata. Nu inteleg cum poate sa existe bere cu gust de lamaie, si mai rau nu inteleg cum Dumnezeu, poate sa existe bere cu gust tropical? CUUUUM? NU SE POATE! Trebuie interzisa, e un fel de blasfemie a berii si a bauturilor alcoolice. Serios!

Berea cu gust de lamaie, gen Reds sau Becks (beri pentru femei - si nu sunt misogin), trebuie si ele interzise pentru ca si ele sunt destul de neconceput, mai ales Reds care are gust de vin la 3 lei 2 litrii. Insa ce e cel mai rau e faptul ca unor persoane, infecte prin definitie, le-a dat prin cap sa inventeze bere cu gust tropical...Cum ziceam mai sus nu inteleg cum Dumnezeu, poate sa existe bere cu gust tropical, chiar nu inteleg asta. Sa zicem, prin absurd, ca berea cu gust de lamaie mai merge, dar bere cu gust tropical chiar este de neconceput, DE NECONCEPUT!

Invetia asta minunata a omului, numita bere, trebuie sa fie bruna, blonda sau neagra, filtrata sau nefiltrata, mai dulce sau mai amara dar nicidecum nu trebuie sa aiba gust de fructe tropicale. NUUUUUU!
La mine la munca exista destul de multi clienti care cumpara "berea" asta, lucru care ma intriga si ma scarbeste profund in acelasi timp. Mai rau e faptul ca nu poti sa cumperi la bucata, pentru a o incerca, ci doar la bax, iar lumea ajunge pana la urma din dorinta de a incerca o "bere" noua sa cumpere un bax de 6 doze. Sper ca la final toti sa fie dezamagiti.

Ideea e ca bere te ajuta sa socializezi, sa futi, sa ai curaj, sa ai curaj sa futi urate, sa "ai curaj" sa te bati sau sa iei bataie, te ajuta sa fii asa cum ar trebui sa fii uneori deci nu inteleg cum unii pot sa-si bata joc de aceasta bautura minunata.

“ Barbatilor le place berea, firmele de advertising trebuie sa se plieze pe dorintele lor…si fi-ti pe faza, ne plac si femeile frumoase. De acea femeile frumoase vand lucruri bune, in timp ce femeile urate vand…rachete de tenis. Femeile frumoase vand masini, femeile urate vand dube. Femeile frumoase ne fac sa cumparam bere…femeile urate ne conduc spre a o consuma. ” ALL BUNDY
“ Nimic nu a avut vreodata un gust mai bun decat berea rece intr-o dupa-miaza frumoasa, cu nimic mai mult de facut decat repetarea aceleiasi actiuni. ” Hugh Hood

" Raurile de bere sa curga...e tot ce poate visa un om. Insa eu am o alta dorinta: sa nu ma trezesc! Necunoscut
"
Berea este dovada ca Dumnezeu ne iubeste si de-asta vrea sa fim fericiti !" Benjamin Franklin

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

19 comentarii:

Fatadepefaleză spunea...

Tu vorbesti despre bere asa cum vorbesc eu de muzica :))
Ah...si ador Reds-ul pentru ca e singura "licoare" de la care nu...mi se face rau.Deci eu zic sa nu o interzica nimeni.
Foarte tare postarea.Se vede ca ai scris cu multa patima :))

Malpraxis spunea...

@Fpdf Vorbeasc despre bere cu placere, pentru ca imi face placere sa o beau.

Edi spunea...

...Frate ,Huligane, Tvay, eu beau orice gen de bere, si recent am testat si Tuborg Tropical (la bucata, nu la bax :))) )...pot spune ca e destul de tare, are 4.6% alcool, iar gustul e o combinatie de fructul pasiunii, lamaie si miere...o bere buna care o poti bea dupa...desert :))))
...cat despre bautura in general...TU TREBUIE SA BEI BAUTURA NU EA PE TINE, nu cred ca avem nevoie de bere (bautura)pentru a te bate, fute, a avea curaj, lucrurile astea le poti face si cand esti treaz, lucid, cel putin asa sunt eu,cine se ascunde in fata aburilor de alcool e LASI ;)...iar eu ma PIS pe oamenii LASI :)))
PACE !!!

Malpraxis spunea...

@Edi Naspa sa bei bere dupa desert sau sa bei bere si dupa sa mananci desert, ca nu prea se imbina. Ai dreptate cand zici ca tu trebuie sa bei bautura nu ea pe tine dar la noi nu se tine cont prea mult de asta, mai ales ca petreceri. Unele persoane au nevoie de bere pentru a face ce am zis mai sus, si nu poti sa zici ca nu e asa. Eu nu m-am referit la mine cand am scris aia, ci m-am referit in general. Pace!

Serenia spunea...

hehe! bere cu gust tropical - cu gust de cirese si alte alea! pey, dragule depinde de regiune si de dorintele fiecaruia. De exemplu, belgienii -care sunt renumiti pentru bere - Stella Artois e considerata cea mai proasta bere pe piata. Bei un Duve sau un Kirke - sau cum le-o mai zice, sau prostia aia cu gust de zmeura sau capsuni de mie, ca femeia (apropo, de ce scriai) mi-a venit sa vomit cand am gustat-o! Ba inca unii mai pun ei concentrat cam de un deget la un pahar sa fie gustul mai bun! WTF! In America Latina - nu numai ca e bere de lamaie, dar fac un amestec un fel de lemonade cu bere! It`s kind of scary ca juma de pahar e lamaie! Deci, nu te mai face tu in gusturile oamenilor! Ah, am uitat sa-ti spun - exista si o varianta cu miere! N-am mai avut curaj sa o incerc si pe-asta! And for sure you gotta taste once in a life time o bere 10% alcohol ;). Deci, cum e aia cu gust tropical?

Malpraxis spunea...

@Serenia Da, depinde si de regiune dar berea e buna bere nu cu tot felul de gusturi. Cel putin eu asa cred. Acum fiecare poate sa bea ce fel de bere ii place. Nu stiu eu ce e in Belgia si nici nu ma intereseaza dar nu cred ca e considerata cea mai proasta bere...Stiam de berile din America Latina (pe alea chiar le-as gusta) dar nu ma interesat sa descriu regiunile de pe glob in functie de bere, eu doar mi-am exprimat parerea despre berea cu gust tropical, pe care in continuare o consider proasta...

c.m.c.n.d.r spunea...

becks de lamaie rulz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morena spunea...

E, vezi ca esti misogin? De ce ar trebui interzise berile cu gust de...gagici?
Mie, personal imi place Becks. Reds e naspa iar tropicala Tuborg...am luat doar o gura de la o prietena si este putin...iute. sau, ma rog, asa mi s-a parut mie.
In schimb, berea nefiltrata de la Becker Braw e, wow!
Desi nu-mi place berea :lol:

Malpraxis spunea...

@c.m.c.n.d.r Asa ziceam si eu :))

@Morena Nu sunt misogin! Poate berile cu gust pentru femei, ca din cate stiu eu inca nu s-a inventat berea cu gust de gagica asa ca nu are cum sa fie interzisa :D Berea nefiltrata e buna!!

morena spunea...

Bere cu gust de...gagici.
Am pus punctele alea in loc de lamaie, sau alte gusturi, deci pentru gagici. :>
te-am facut misogin in gluma, misoginule :))

Malpraxis spunea...

@Morena Ahaaaaa. Ma prind mai greu ca sunt misogin :))

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce te agititi si faci atata tam-tam degeaba. Ce traba ai tu cu berea tropicala sau cu gust de lamaie? Te obliga cineva sa o bei? Nu cred. Nu iti place, nu iti lua. Sunt persoane care beau o bere cu lamaie pentru ca aia le place; gusturile nu se discuta. In plus, e la moda sa scoti bani din orice rahat; decat sa te agiti degeaba, mai bine te-ai gandi cum sa revolutionezi lumea; poate ai face si tu ceva $.

Malpraxis spunea...

@Anonim Din fericire nu am treaba. Mi se pare doar ca berea nu ar trebui sa aiba gust tropical. Asta e parerea mea. Corect, gusturile nu se discuta...se comenteaza. Nu stiu daca e la moda sa faci bani din rahat dar ar fi o idee, pacat doar ca n-am nicio ideea in privinta asta. Si n-am nicio idee si nicio intentie sa revolutionez lumea, poate doar sa o schimb in mai bine , dar nu pot sa fac asta la scara mare ci doar la scara mai mica, gen la prieteni si cunostinte...

Edi spunea...

RESPECT FRATE, bine zis...sa schimbam lumea, ce frumos suna...
PACE !!!!

Malpraxis spunea...

@Edi Suna bine, pacat doar ca in ziua de azi lumea se schimba (in bine sau nu) doar cu bani.

WOlfitza spunea...

Poi in primu rand corectez cv berea Red's desi e buna pt femei(mie una imi palce la nevoie)pt k are gust de vin cu cola si sunt inebunita dupa ala....ala sun e destul d dulceag....da indtr'adevar un vin km prost...beck's d lamaie am baut acum 2zile...e d kkt...nici un gust d bere...cea mai buna bere COrona:>...si tot ce inseamna bere nefiltrata:>...[ps la anu iti aduc o bere din germania:>....e o bunatate fata d asta d la noi...pana si aia din austria e d 10000 d ori mai buna]


PS:..te'am pupat :* nb si BAFTA la restante:P

Mister Popey spunea...

Ai dreptate , berea e foarte foarte buna si coincidenta e si bautura mea alcoolica preferata.Toata vara asta pentru mine a insemnat doar iesiri pe Lipscani la o bere (sau doua , trei).Despre Redds si Tuborg Tropical pot sa zic ca nu prea le consum , Tuborg Tropical am baut o singura data o gura de la un tovaras care si-a luat de curiozitate si nu e chiar asa rea , numai ca e foarte dulce si nu ar trebui considerata bere dupa mine ci mai mult suc cu concentratie alcoolica , iar Redds nu am mai baut de 2 ani , am baut mai mult Redds cand a aparut , tin minte ca imi placea...acum as da 5 lazi de Redds pe o halba de Carlsberg...

Anonim spunea...

Daca nu poti sa soializezi fara bere, ai o problema. Daca nu poti sa futi fara bere, ai o problema mare de tot. Daca futi femei urate, cu sau fara bere, esti un bou curajos :))

Pe tine, berea te ajuta sa visezi ca esti asa cum isi doreste creierasul tau de Mucho Man futacios si bataus.

Si daca tot esti asa futacios dupa o "licoare magica", da-ti pantalonii jos, apleaca-te, intoarce curu sa afli ce-i aia pula. Bulangiule :)

Cat despre bere, conteaza doar sa nu contina chimicale si alte porcarii. Sa ai oricand posibilitatea sa-ti cumperi o bere adevarata. Ca ne obisnuim cu berea de la noi, si daca prindem o bere nemteasca, cehoslovaca, poloneza nefiltrata ni se pare ciudata si nu foarte buna, pt. ca ne-am obisnuit cu porcariile noastre de "beri". Da' ce sa-i ceri romanului care cumpara bere la bidon de 2l, vin Babanu' si tarie Saniuta...

Malpraxis spunea...

@Wolfitza SA NU UITI sa-mi aduci berea aia. Am mai baut din Cehia si nefiltrata si a fost minunata.

Mister Popey Sincer mie nu-mi place Calsberg, prefer Haineken. Gusturile nu se discuta...dar se comenteaza

@Anonim Daca tu din postul asta ai inteles ca nu pot sa socializez sau sa fut fara sa beau bere inseamna ca esti un/o cretin/a sinistru/a!! Nu inteleg cum unii citesc ceva si inteleg cu totul altceva. Te sfatuiesc de acum incolo sa citesti de mai multe orice ai citi si dupa sa incepi sa comentezi aiurea.

Daca m-ai cunoaste ai stii ca nu sunt macho man, n-am fost si nici nu vreau sa fiu. Ai dat comentul asta din urmatoare 2 cauze: 1)cred ca esti bautor inrait de alcool de proasta calitat si tocmai bausesi ceva sau 2) esti incredibil de prost. O a treia variata la tine nu exista, esti unul dintre multii fani inrati ai lu' gigi becali. Si la noi exiata bere buna doar ca nu la fel de buna ca in tari precum Cehia, Germania s.a.
P.S: nu mai exista Cehoslovacia, deci nici bere cehoslovaca nu mai exista...

Trimiteți un comentariu