vineri, 23 iulie 2010

Pantaloni scurti

Uitandu-ma atent in jurul meu in ultimele zile [ in special la fete/femei, o sa vedeti de ce] am decis sa scriu ceva despre pantaloni scurti. Dar nu despre orice fel de pantaloni scurti, ci despre pantalonii scurti purtati de femei pe strada. Daca stau sa ma gandesc mai bine e vorba despre femeile care poarta pantalonii scurti si nu numai. In fine, ideea e ca vara, e cald si femeile se imbraca mai sumar...Pana aici nimic rau, dimpotriva. Cum am spus mai sus in ultimele zile am fost destul de atent la oamenii pe langa care am trecut sau cu care am interactionat, si am observat ca femeie care sunt imbracate in pantaloni scurti, foarte scurti la unele, bluze cu decolteu sau care au ceva care sa le puna in evidenta formele, la unele frumoase, la altele nu, sunt foarte privite, iar asta le cam deranjeaza sau cel putin asa pare.

Acum vreo 2-3 saptamani mergeam la munca cand vad o tipa frumoasa care era imbracata in pantaloni scurti, si din cate imi aduc aminte avea si o bluza destul de decoltata. Inainte sa treaca pe langa mine tipa a mai trecut pe langa 2 baieti care s-au uitat cam lung dupa ea cei drept, la care tipa: "nesimtitilor". Eu nu inteleg, de ce te deranjeaza ca se uita barbatii la tine cand tu ai niste pantaloni scurti, scurti si o bluza prin care se vad destul de bine sanii?? Probabil a zis sa nu para mai curva sau sa para interesanta. Bine, lor le place sa fie admirate dar nu sa se uite barbatii lung la ele si nici nu vor sa creada lumea cine stie ce despre ele dar daca nu vor asta, atunci ar trebui sa nu se mai imbrace asa de provocator pentru ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, nu? Iar daca o fac atunci sa suporte "chinul" de a fi privite si/sau admirate. Aveti grija ca se anunta, iar cateva zile de canicula
si fiti atenti la oamenii sau mai bine zis la femeile din jurul vostru...

Cu stima si respect a vostra caricatura umana!

9 comentarii:

M1ha1C spunea...

Aia sigur suferea de ea. Majoritate nu zic nimic admiratorilor, comenteaza doar atunci cand ei sunt nesimtiti. Fetelor le place sa fie admirate de baieti, o privire atrasa inseamna oarecum pentru ele o victorie :))De asta ne place noua vara :)

Edi spunea...

...daaa ADOR VARA :X, vara arunca boarfele de pe femei :D

Fatadepefaleză spunea...

:)) Habar nu aveti!
Am crezut ca glumesti cand mi-ai spus de titlu :P

Malpraxis spunea...

@fdpf Habar nu avem de ce?? Oricum asa e :)

Fatadepefaleză spunea...

Scenariile alea din mintea voastra...treaba e mai simpla de atat.Pentru ca sunt destul de multe proaste care o fac intentionat ca sa atraga atentia.Daca mergi pe strada imbracata astfel trebuie sa te astepti la comentarii, priviri sau claxoane[ in general de la camionagii] adresate tie.De obicei asta e semn de compliment[ mai mult sau mai putin].In general oamenii accepta un compliment cu un "mersi" sau cu un zambet.Ma refer aici la oamenii care nu incearca sa atraga atentia intr-un mod stupid si penibil.
In celalalt caz, in care ai parte de niste comentarii rautacioase, daca esti singura pe strada te iei la bataie cu cei care ti le-au adresat?C'mon!E dovada CLARA DE PROSTIE.Asta e tot :))
Sunt nevoita sa "tin cu ursu'" si nu cu cele din propria-mi specie.
Lame ass bitches 8-|

♥ ╰☆╮Maria Rya ╰☆╮ ♥ spunea...

FOarte idioata! :) dar o sa isi schimbe ea parerea in timp :-?? poate.. dak nu ramane idioata!

Edi spunea...

sunt de acord cu FdpF :))

Malpraxis spunea...

@fdpf Fiecare cu scenariile lui. Eu oricum ti-am zis ca asa e...

@Speranta... Cine e idioata?

Mister Popey spunea...

Parerea mea e ca atunci cand se imbraca in pantaloni foarte scurti vor ca oamenii sa le vada picioarele cat mai bine , iar cand au bluze foarte decoltate sa arate ca au cu ce...deci nu inteleg de ce le deranjeaza pe unele tipe care se imbraca asa ca se uita barbatii dupa ele.Practic ea s-a imbracat asa ca sa se uite lumea dupa ea , nu sa mearga la Manastire.

Trimiteți un comentariu