miercuri, 25 august 2010

20 de porunci...masculine

1. Noi suntem oameni simpli !
2. Cateodata nu ma gandesc la tine... si asta nu este rau; obisnuieste-te te rog cu asta; nu ma intreba te rog la ce ma gandesc, intreaba-ma doar daca esti dispusa sa vorbim despre politica, filozofie, economie, fotbal, bautura, sex sau masini.
3. Nu are rost sa ma intrebi la ce ma gandesc. 96,5% din timp barbatii : se gandesc la sex; nu, nu suntem obsedati, este pur si simplu ceea ce ne face cel mai mult placere.
4. Daca te rog sa-mi dai painea, nu doresc nimic altceva; nu este un repros ca painea nu s-ar afla deja pe masa; in exprimarea noastra nu se ascund nici reprosuri, nici aluzii subtile. Da, suntem doar niste oameni simpli.
5. Daca doresti ceva este suficient sa formulezi intrebarea; noi nu intelegem intrebari cu aluzii subtile si indirecte; deci intrebarile indirecte nu dau rezultatul scontat, chiar si cele evidente; spune te rog exact ceea ce doresti.
6. Daca pui o intrebare la care nu astepti raspuns, nu te mira ca vine un raspuns la care nu te asteptai.
7. A face cumparaturi nu face nimanui placere si eu n-o sa gasesc niciodata placere in asta, exceptand cazul cand alegerea o fac eu.
8. Cand mergem undeva in vizita, indiferent ce haine porti, iti vin minunat... o jur !
9. Daca crezi ca esti grasa, probabil asa si este. Nu ma intreba pe mine, o sa refuz categoric sa dau vreun raspuns.
10. Vineri, sambata, duminica inseamna: multa mancare, prieteni, fotbal la televizor, bere si maniere proaste; este ca fluxul si refluxul sau ca ciclul vostru, este inevitabil.
11. Ai destule rochii, bluze, fuste si pantofi, daca plangi in fata magazinului inseamna ca ma santajezi... sa ma aduci in pragul ruinii nu este nicidecum o dovada de dragoste.
12. Majoritatea barbatilor nu au decat 3 perechi de pantofi. Cum poate sa-ti vina idea ca as putea avea habar, care din cele 30 de perechi de pantofi ale tale iti stau mai bine sau se asorteaza cu noua rochie.
13. Raspunsuri simple ca: DA sau NU sunt absolut suficiente indiferent de cat de lunga sau complicata a fost intrebarea.
14. Cand ai o problema roaga-ma sa ti-o rezolv si atat; nu ma ruga sa te compatimesc asa cum o fac prietenele tale.
15. Dureri de cap sau migrene care dureaza 4 saptamani, nu mai sunt dureri de cap sau migrene. Du-te la doctor.
16. Daca spun ceva ce poate fi interpretat in doua feluri si unul din ele te nelinisteste sau te face nefericita, cu siguranta ma refeream la celalalt.
17. Berea ne place asa cum va plac voua gentile; voi nu intelegeti de ce si nici noi.
18. Daca te intreb "Ce ai?" si tu imi raspunzi "Nimic!", te voi crede si ma voi comporta asa ca si cum totul ar fi in cea mai perfecta ordine.
19. Nu ma intreba: "Ma iubesti?" Poti fi sigura ca daca n-ar fi asa, nu as fi cu tine.
20. Noi suntem cu adevarat oameni simpli. Va rog sa impartiti acest "ganduri" la cat mai multe femei, pentru ca in sfarsit acestea sa ne inteleaga o data pentru totdeauna!

Eu as mai fi avut de adaugat cate ceva dar ma abtin ca n-am starea necesara, insa voi daca vreti sa adaugati o porunca sau mai multe puteti sa o faceti in comentarii, iar eu voi actualiza postul.
Post este preluat de aici.

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

12 comentarii:

Edi spunea...

Superrrrr tare :)))

morena spunea...

"19. Nu ma intreba: "Ma iubesti?" Poti fi sigura ca daca n-ar fi asa, nu as fi cu tine"

Am o mica indoiala aici, dar am sa ma abtin sa o comentez.
In rest, e ok, sunt de acord! ;)

P.S Am sa fac, totusi un mic cmentariu :)))
N-ar trebui sa intrebam noi barbatii daca ne iubesc; ar trebui sa ne-o spuna ei, macar...time to time!
In plus...multi dintre voi spun ca "mai bine arat decat sa spun, ca vorbele nu inseamna neparat adevarul"
Dar nici nu arata mai nimic :P
Gata! Piua!

Malpraxis spunea...

@Edi Destul de tare.

@Morena Si eu am o mica indoiala din ambele parti, ca nici femeile nu sunt usa de biserica. Corect! Sunt de acord cu tine, barbatii ar trebui sa le spuna mai des femeilor ca le iubesc. Depinde si de barbat...si de femeie :)

Violet spunea...

‘Men are easy,’ he said, fingers tapping on his mahogany desk. ‘A man’s plumbing is like his mind: simple, very few surprises. You ladies, on the other hand…well, God put a lot of thought into making you.’
Khaled Hosseini, “The Kite Runner”

Edi spunea...

Avea tie huligane, ne tinem partea :P

morena spunea...

Ummm, nimeni nu este usa de biserica. Poate bebelusii :))

Lasa, ne descurcam noi ;)

Malpraxis spunea...

@Violet Intradevar barbatii sunt simpli si o si recunoastem, de fapt chiar ne mandrim cu asta uneori. Nu ne place sa ne complicam viata cu tot felul de prostii cum fac femeile. Barbatii isi complica viata doar atunci cand inseala :) Femeile sunt complicate pentru ca asa vor ele, asa s-au obisnuit. De fapt si la femei si la barbati asta ne e firea...

@Edi Evident!

@Morena Bebelusii nu se pun, pentru ca or sa creasca si or sa devina ba "porci", ba "curve" :))

Edi spunea...

curve in mare parte :)))

Malpraxis spunea...

@Edi Sa nu generalizam. Nu toate femeile sunt curve, cum nu toti barbatii sunt porci. Eu am zis-o mai mult glumind. Dar stii ca adevarul ses pune in gluma...

morena spunea...

Vai ce oameni rau!

morena spunea...

rai* :D

Fatadepefaleză spunea...

Imi place prima porunca :))
Simpli.4 picioare si o codita.

Trimiteți un comentariu