marți, 12 octombrie 2010

Moda de 2 lei, intr-o tara de 2 lei

Mic update pe la sfarsitul postului...Azi m-am decis sa postez pentru ca abia acum mi-a venit pofta de postat si am si gasit despre ce sa postez. Zilele astea m-am tot uitat la lume pe strada, in special la fete/femei, si am observat ca in ziua de azi la femei se poarta cizmele care trec de genunchi. Urat de tot! Adica mie unul nu-mi place deloc genul asta de cizme. La 90% dintre femeile care poarta cizme de genul asta nu le sta deloc bine. Asta din mai multe puncte de vedere si sa incepem cu cel mai important: nu au habar deloc sa se asorteze, sa-si aleaga accesoriile si habar n-au ce e aia cromatica. Isi iau cizme negre si au pe ele bluze si geci galbele, mov, albastre, cacanii etc. si se "asorteaza" cu curele gigantice, margele multicolare, cercei multicolori din plastic si ce mai stiu eu ce accesorii care nu merge deloc cu tinuta si cu cizmele pe care le au. Cel mai mult ma enerveazat ca ele se cred mari dive, mari experte in moda, dar de fapt sunt praf, pulbere fina. Ma mai faptul ca imi polueaza vederea, plus ca sunt la tot pasul alte tinute care imi disturba privirea...

Mai ma enerveaza femeile mici de inaltime care poarta astfel de cizme sau chiar cizme care nu trec de genunchi. Cum sa ai tu 1.50-1.60 inaltime, si sa porti asa ceva? Cum? Nu iti dai si tu seama ca fiind mica de inaltime, cu niste cizme inalte sau foarte inalte, o sa arati in ultimul hal de infect? Nu sunt eu expert in moda, dar cizmele sunt enervante rau. Daca stau sa ma gandesc bine nu cizmele sunt enervante, ci tutele (imi cer scuze daca am jignit anumite femei...nu toate sunteti tute) care se incalta cu ele si habar n-au cum sa se imbrace cand poarta asa ceva. Bine, ca mai sunt si femei care stiu cum sa se imbrace, si cel mai important cand sa se incalte cu astfel de cizme...dar sunt cam putine. Sper ca toate femeile care poarta cizme peste genunchi sa se impiedice...dar nu si cele care stiu cum sa le incalte si care stiu cum sa se imbrace cand poarta asa ceva!!

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

13 comentarii:

Edi spunea...

Frate BINE scris postul asta!!!!
Fetele din ziua de astazi sunt Kitch-uri ca vestimentatie , bine unle sunt kitch si la caracter !!!

Fatadepefaleză spunea...

=))))
Mai Tavy, sa te pup pe ambii obrajori...ca si eu am 1.60 si fix o guma de mestecat, dar nu port cizme de astea lungi.Am vazut chiar azi un grup de blonde incaltate cu asa ceva.Funky.Am avut orgasme vizuale multiple :))
Tare postarea.

p.s.:Ia spune-mi mie cine te-a suparat?Sau nu ti-e bine ca ai inceput facultatea?

Violet spunea...

Sa se impiedice si cele carora le sta bine?

Malpraxis spunea...

@Edi Daca te uiti pe strada foarte multi romani sunt kitch. Nu numai la imbracaminte, ci si la caracter.

@Fdpf Nu ma suparat nimeni, doar ca a inceput facultatea si am o stare aiurea. Oi avea tu 1.60 dar sunt sigur ca stii sa te imbraci :)

@Violet Nu, nu! Cele carora le sta bine sa nu se impiedice ca n-au de ce.

Violet spunea...

Atunci de ce ai scris "Sper ca toate femeile care poarta cizme peste genunchi sa se impiedice!!" ?

Malpraxis spunea...

@Violet Am vrut sa mai continui cu "dar nu si cele care stiu cum sa le incalte si care stiu cum sa se imbrace cand poarta asa ceva" , dar se pare ca nu am mai scris asta. O sa updatez postul :D

Sorina spunea...

pe mine ma dispera cele de 1.60 cu cizme peste genuchi... si care nici macar nu au tocuri!!!

Edi spunea...

...pai mai Simona ale care nu au toc, sunt tipele de la echitatie :))
...bine ca cele mai haotice sunt fetilii de la bransari-debrnasari apa-canal, pitzipoancele cu cizme sold :))))

Edi spunea...

...pfff, era Sorina, nu Simona :))

Anonim spunea...

pe me ma dispera mihai

Anonim spunea...

Mie mi se par foarte vulgare cizmele alea. Cred ca-s facute pentru bordel sau glume proaste. Unele muieri nu sunt prea lamurite care e diferenta dintre vulgar si provocator. Zic.

Malpraxis spunea...

@Sorina Pe mine ma dispera multe chestii la femeile din Romania

@Carmen Queasy Unele femei nu fac diferenta intre multe lucruri...nici barbatii nu sunt mai presus, sa nu par misogin. Eu zis ca pe langa faptul ca sunt vulgare sunt si kitschoase, nu?

Ada Angharad spunea...

Alea-s cizme de tarfe... Romancele nu stiu ce e hot si ce e trashy. De parca americancele ar fi altfel.Dar care barbat nu a intors macar o data in viata capul dupa o pitipoanca vulgarica ? Hai, ca va place si voua...

Trimiteți un comentariu