joi, 11 noiembrie 2010

Ii iubesc cu toata ura

Urasc jandarmii si politistii (si mai toate institutiile statului)! Si sa va spun si de ce:
- pentru ca fac abuz de putere;
- pentru ca bat oameni (mai mult sau mai putin vinovati) si cred ca asa rezolva ceva...mentalitate tipic comunisto-militieneasca (Romania fiind un stat militienesc fara doar si poate);
- pentru ca bat oamenii (mai mult sau mai putin vinovati) din placere, asta fiind unul dintre modurile lor grobiane de a se distra;
- din cauza asta (faceti abstractie de comentariile infecte ale cretinilor de "comentatori"!) :


- si din cauza asta:

- din cauza asta: .
Aici cred ca se vede destul de bine cat de perfizi sunt jandarmii, doar aia care au masca pe fata se duc sa-i bata (FARA NICIUN MOTIV).

- si din cauza asta: .
No comment!!

Daca mai vreti dovezi puteti sa le cautati singuri pe youtube ca sunt destule. In fond postul asta nu e doar un post despre libertatea (de exprimare sau de orice fel) pe stadioane, ci despre libertatea in sine, despre libertatea de orice natura, in orice loc ai fi. Nu stiu daca ati observat dar noi, romanii, nu traim intr-un stat in care putem sa ne exprimam liber fara sa fim batuti sau abuzati intr-un fel de fortele "de ordine" sau de autoritatile statului, oricare ar fi ele.
Cel mai pacat este, nu faptul ca se fac abuzuri si se iau batai, ci faptul ca in 1989 oamenii au murit degeaba, pentru ca noi care am ajuns sa traim in "democratie" nu am fost in stare in 20-21 de ani sa facem nimic, NIMIC!

Aud tot mai des ca sistemul e de vina pentru tot ce se intampla rau/prost in tara asta, dar va intreb eu pe voi cine face sistemul asta, nu noi?? Nu noi am creat si sustinem sistemul? Nu noi facem parte din el? Oare de ce nu vrem sa schimba ceva in sistem? Va spun eu de ce, citand din Octavian Paler: din cauza "caracterului nostru de popor mult prea vesel, mult prea bascalios si superficial" (ASCULTATI BINE aici, aici si aici ce zice omul asta ca zice BINE DE TOT).
Noi, popurul, suntem singurii vinovati ca traim intr-o astfel de tara de rahat. Decembrie '89 DEGEABA! Trist dar adevarat...

Cu (scarba), stima si respect a voastra caricatura umana!

6 comentarii:

Edi spunea...

Jandarmeria Romana o institutie de tot rahatul... au curaj doar cand sunt imbracati in straiele oferite de stat, in rest sunt niste paduchi gauriti !!!
FARA VIOLENTA PE STADIOANE !!!

PACE !!!

Malpraxis spunea...

@Edi Toate institutiile din Romania sunt de rahat in momentul de fata. Libertate!

Fatadepefaleză spunea...

"Cu (scarba), stima si respect a voastra caricatura umana!" :)))
Cacaturi se intampla oricand.Oriunde.Nu numai aici.Problema e ca noi ne uram tara mult prea mult.

Malpraxis spunea...

@Fatadepefaleza Corect, cacaturi se intampla oricand, oriunde dar la noi parca prea se intampla. Nu cred ca ne uram tara, mai degraba ne uram intre noi si nu inteleg de ce. Daca eram o tara cu oameni uniti atunci poate era alta treaba in tara...poate.

Fatadepefaleză spunea...

Nu domnuuu :))
Phuck ya yo!

Edi spunea...

@Fatadepefaleza noi ne iubim tara , insa cum zice si Tavy, comunistii inca nu au disparut, tot ei sunt la putere !!!
Pace si Libertate !!!

Trimiteți un comentariu