luni, 21 februarie 2011

One day trip la Lacul Morii (Crangasi)

Avand in vedere ca nu am mai postat de foarte mult timp, acum ca m-am decis sa postez, am zis sa fac o serie de posturi in care sa scriu si sa va arat, ca o sa pun poze, diferite locurile din Bucuresti (si din apropiere) in care am fost sa ma plimb, sa ma relaxez sau pur si simplu sa pierd timpul.

Prim parte din "One day trip" este la Lacul Morii. Lacul Morii sau Ciurel, este un lac de acumulare din zona cartierului Crangasi (unul dintre cele mai urate cartiere din Bucuresti...cel putin mie asa mi se pare) si este celebru pentru apusurile care au loc in aceasta zona. O sa vedeti mai jos niste poze destul de interesante cu apusul de aici.

Lacul nu ofera un peisaj de ansamblu deosebit, din potriva peisajul este unul destul de dezolant din cauza faptului ca zona nu este deloc ingrijita, aici intalnim si ruinele fostei platforme industriale Grantmetal. Cea mai frumoasa zona a acestui loc este insula (artificiala) de pe lac, dar din pacate si ea este murdara si neamenajata. Despre Lacul Morii circula mai multe legende urbane pentru ca acest lac a fost construit pe un fost cimitir. Una dintre aceste legende urbane spune ca acest lac este blestemat din cauza ca mortii din acel cimitir au fost mutati, astfel inecandu-se destule persoane.
Acum o sa va arat adevarata frumusete (apusul) a Lacului Morii:

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

8 comentarii:

Fatadepefaleză spunea...

Superbe fotografiile :)
Ala mic si negru din prima e Tavi?

Edi spunea...

in sfarsit mai posteaza si Tavy cate ceva !!!

Malpraxis spunea...

@Fatadepefaleza Merci! Sunt facute de sorumea, nu de mine. Am facut si eu niste poze dar ea e sefa la aparat. Nu, ala mic si negru nu e Tavi, e o persoana care nu avea ce sa faca acasa :))

@Edi Sper sa ma tin de postari acum ca m-am apucat...

Fatadepefaleză spunea...

@Tavi: Seamana cu Tavi :))

Anonim spunea...

hey vroiam sa te intreb daca aceste pzoze sunt facute pe 21 feb? sau in februarie? as vrea sa fac si eu poze acelui apus...dar sper sa nu fie lacul inghetat

Malpraxis spunea...

@Anonim Sunt facute in februarie, cam pe la inceputul lunii daca imi aduc bine aminte. Si eu vreau sa mai vin acolo, dar la vara :)

Alexandra spunea...

Superb apusul acolo, cand locuiam in crangasi mergeam destul de des la insula. Intr-adevar lacul inghite in fiecare an cateva persoane, astfel ca ma mir ca sunt atat de multe persoane care se aventureaza sa inoate acolo.

Malpraxis spunea...

@Alexandra Apusul e superb, dar zona nu prea.

Trimiteți un comentariu