sâmbătă, 7 mai 2011

Comentariu general despre nimic

Pentru inceput trebuie sa va spun ca sunt in sesiune si o sa fiu cam pana la sfarsitul lunii Mai, asa ca nu am chef de nimic...sau aproape de nimic. Ideea e ca mi-am dat seama dupa trei ani de facultate si dupa ce mai m-am maturizat si eu ca facultatea nu prea ajuta la nimic (depinde si de facultate, bani, pile sau cat de dotat intelectual esti) si ca ne asteapta un viitor sumbru. Ne asteapta un viitor sumbru pentru ca tara asta e foarte anormala si cetatenii care traiasc, sau mai bine zis care pasc, pe aceste meleaguri sunt niste imbecili cu acte in regula. Sa speram ca totusi intr-un viitor, nu foarte indepartat, cetatenii acestei tari vor avea inspiratia sa se schimbe, dar ma tem ca nu suntem capabili sa o facem momentan. Pana la schimbare sa fim sanatosi ca boala vine singura...si banii de medicamente sunt cam putini...

Nu stiu cat de pasionati sunteti de fotbal dar situatia in care ajuns fotbalul romanesc e dezastruoasa, de fapt fotbalul in general a ajuns unul slab din diferite motive, dar la noi e prea de tot. Din pacate fotbalul, jocul care pe multi ii facea fericiti acum a cam apus, s-a industrializat prea mult, iar placerea de al juca a ajuns pe plan secund, banii fiind acum cel mai important lucru din fotbal. Cand eram mic era o placere sa ma uit la fotbal pentru ca erau meciuri frumoase, jucatorii erau mai talentati, suporterii mai patimasi, atmosfera era mai frumoasa, mai incarcata, de fapt totul era altfel, acum freza lui CR9, zambetul "fermecator" (de cal) al lui Ronaldihno, reclamente etc au ajuns sa-i intereseze pe oameni.
In caz ca nu stiati azi, 07.05.2011, s-au implinit 25 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni de catre Steaua (cinste celor care au facut posibila aceasta performanta!) singurul trofeu european inter-cluburi castigat vreodata de o echipa romaneasca, echipa romaneasca care acum se afla undeva in mediocritate din cauza noastra, a suporterilor, dar mai mult din cauza ciobanului grobian care patroneaza aceasta echipa dupa bunul plac fara sa tina cont de nimic si de nimeni. Ma bucur totusi ca am apuc sa vad un fotbal frumos jucat din placere, de dragul performantei si din placere in primul rand si dupa pentru bani. Ma gandesc totusi cu tristete la generariile care vin si care nu au cum sa inteleaga ceva din fotbalul asta.

Cica trupele americane SEAL l-au omorat pe Osama Bin Laden, dupa ce "l-au cautat" frenetic timp de zece ani. Atat de frenetic l-au cautat pe killer-ul de turnuri incat nu si-au dat seama sa-l cauta si intr-o zona mai populata, el cica statea ascuns in munti, prin grote, cacandu-se la torta si stergandu-se la cur/fund/dos/posterior cu frunze de porumb. Oricum, e bine ca l-au gasit si l-au omorat pe teroristul number one.
Cea mai tare faza e ca dupa ce i-au dat heat shut l-au aruncat in apa conform unor traditii pakistaneze sau o prostie de genul asta. Voi va dati seama americanii astia s-au gandit sa-i faca si o favoare dupa ce l-au omorat. Tare sau tare faza asta?? Oare lumea chiar mai crede toate gogosile care le vand americanii astia infecti?? Oricum acum pot sa dorm linistit, viata mea, a americanilor si oamenilor in general e in siguranta, totul de acum o sa fie roz...bombon.

PS: inca odata cinste celor care au participat la castigarea Cupei Campionilor Europeni in 1986;
PS 2: sarbatoare "fericita" dinamovistilor care vor sarbatorii curand ziua cand erau sa-si dea foc singuri (in timp ce noi sarbatorim Sevilla cea mare/voi sarbatoriti o incendiere intamplatoare);
PS 3: sesiunea are un efect negativ asupra sanatatii unei persoane!!

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am citit cu placere ce ai scris . Sa o iau pe rand .. Faculattea nu este inutila, cel putin te invata sa inveti daca ce studiezi nu va fi profesia ta. Nici nu stii cat ai de invatat cdupa ce te angajezi- asta daca vrei un servici serios, de durata si de perspectiva. Cel puutin iti tii mintea in functie. Nici nu stii cati prosti ocupa posturi si te poti intalni cu ei in viitor.
Referitor la Bin Laden, eu inteleg ca nu au putut fi aratate pozele cu el mort, sigur nu era de vazut, dar nu puteau sa il arate viu? Inteleg ca s-au filmat toate secventele pana sa il prinda si ucida. Si cred ca era viu inainte de a fi mort. Ai dreptate, nu inghitim. Ma bucur ca gandesti asa, un motiv in plus sa cred ca nu studiezi degeaba.

Malpraxis spunea...

@Anonim Ma bucur ca ti-a placut postul! Depinde din ce unghi vezi facultatea ca utilitate. E o chestie mai ciudata.

Trimiteți un comentariu