vineri, 9 septembrie 2011

Lumea este o conspiratie

Cititi cu atentie!
"Lumea este condusa de cu totul alte personaje decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli (fost prim-ministru britanic) . Ieri s-au implinit 10 ani de la, asa zisele, atacurile teroriste de la World Trace Center. Pentru mine, care mi-am pus intrebari si m-am documentat, e clar ca ceea ce s-a intamplat atunci nu au fost niste atentate, ci chiar mana guvernului american sau mai bine zis a unor grupuri mai puternice decat guvernul american!! Pentru unii care se uita la Otv, stirile de la ora 17:00, Taraf etc. , si nu filtreaza informatia si nu isi pun intrebari, asta poate fi greu de crezut, dar sunt destui care cred ca nu Osama Bin Laden a fost cel care a organizat aceste atentate.

Aceste atentate au fost foarte bine gandite de cei care le-au comis, adica guvernul american. Aveau nevoie de un motiv puternic, adica atentate si dupa de suportul masiv al populatiei. Imediat dupa primele secvente cu turnurile gemene toate televiziunile au adus in discutie doua lucruri: terorismul si Bin Laden. De aici a inceput si spalarea creierelor oamenilor, iar ei au putut invada linistiti Afganistanul. Desigur ca au invadat Afganistanul (si mai recent Irakul) pentru a cauta niste teroristi, nici decum pentru petrolul din aceste tari care este in cantitati uriase.

Pentru cei care cred ca guvernul american este cel mai puternic din lume si ca presedintele american este cel mai puternic om al planetei, am un sfat: ganditi-va mai mult! Exista oameni mult mai puternici decat cei din guvern si decat presedintele, acei oameni (elitisti) sunt cei care fac parte din societati secrete moderne, bine consolidate si structurate, la care noi, neinitiati, nu avem acces.

Cele mai importante societati secrete moderne sunt urmatoarele: Comisia Trilaterala, Consiliul Pentru Relatii Externe, Clubul Bilderberg, Craniu si Oase, Masele Rotunde dar si Francmasoneria si Illuminati care sunt mult mai vechi dar care au si fost cele mai importante. Toate aceste societati secrete au fost infiintate pentru a se imbogatii si cel mai important pentru a conduce lumea dupa bunul plac. Aceste societati secrete au fost cele care au dat nastere la Primul Razboi Mondial, Al 2-lea Razboi Mondial, la revolutia franceza din 1787-1799, revolutia americana, Razboiul din Vietnam, revolutia rusa dar si la criza actuala. Acum poate o sa va intrebati cum asa si de ce au facut asta. Raspunsurile sunt simple: au facut toate astea prin planuri foarte, foarte bine gandite si pentru a domina la nivel global. In spatele acestor societati secrete stau bineinteles niste oameni foarte bogati si mai important foarte influenti, cititi si instruiti in misterele antice si ezoterism. Suna destul de SF, dar nu e deloc asa! Unele dintre aceste persoane au fost sau sunt: familia Rockefeller, familia Morgan, familia Rothschild, Cecil Rhodes - parintele societatilor secrete moderne, John Ruskin - mentorul lui Rhodes, Adam Weishaupt - fondatorul Illuminati, Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger, Bill Clinton, George W. Bush , Harold Wilson etc. Daca o sa dati clic pe numele societatilor secrete si numele persoanelor de mai sus (bineinteles cercetand mai mult) o sa va dati seama despre ce vorbesc.

Daca v-am starnit interesul si vreti sa cititi mai mult despre acest subiect va recomand:
-Dinastia din Umbra si Crossfire: The Plot That Killed Kennedy de Jim Marrs;
-Teroristii Secreti de Bill Hughes;
- google.com :)

La final puneti-va urmatoarele intrebari:
- "ce se petrece in lumea asta?...Cine suntem, de unde ne tragem si incotro ne indreptam cu totii?" ;
- "Oare cine sunt "ei"? Oare de ce actioneaza in taina si de ce sunt atrasi de organizatiile secrete? Ce fel de secrete detin, intra-atat de puternice incat le permit sa-si asume rolul unei elite conducatoare? Dar si mai importanta este o alta intrebare: care sunt scopurile si obiectivele lor?" Jim Marrs - Dinastia din Umbra .

Doar pentru ca esti panaroic, nu inseamnca ca ei nu asteapta sa te ucida.
Cu stima si respect a voastra caricatura umana!
Keri feat. Nimeni Altu - Astia sunt banditi

5 comentarii:

Anonim spunea...

Corect...Am aceeasi parere prietene ;)

Malpraxis spunea...

@Anonim Ma bucur! Ar fi bine daca ar fi mai multi care sa aiba aceeasi parere.

Anonim spunea...

ala e radu lol tot -1 are iq. azi se implinesc 10 ani 9/11/2011 haha ce n00b. ai dreptate , dar ar trebui sa zici si tu R.I.P. pentru victimele acelui atentat . peace

Malpraxis spunea...

@Anonim Stiu ca am dreptate! Cat despre victime imi pare rau iti dai seama, dar am omis sa zic.

Anonim spunea...

E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
*Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
*Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
*Dacă doriți să tratați infertilitatea.
*Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
*Dacă vrei o vrajă de promovare.

Trimiteți un comentariu