vineri, 18 noiembrie 2011

Shopping-ul la români

În caz că nu ştiaţi, joi s-a lasat in România şi în lume o linie vestimentară creată de Versace cu şi pentru cei de la H&M. Lansarea se poate caracteriza foarte uşor şi stă în tiparul românesc: isterie, balamuc, prostie (multă) şi bineînţeles binecunoscuta coada. Lansarea în sine nu mă interesează în mod deosebit pentru că nu prea sunt eu cu moda. Mie mi-a "plăcut" cum s-a desfasurat lansarea, cum s-au comportat shopping-arii români şi bineînţeles cum s-au strâns ei frumos la coada de ziceai că suntem pe timpul lui Ceauşescu şi se vând banane si portocale la supermarket...pardon aprozar.

Faptul ca românul este prost se stie, dar ce nu înţeleg eu este de ce o tot arata? Adică nu este ceva cu care să te mândreşti, dar
facem noi ce facem şi o arătam într-ul fel sau altul. Acum a venit timpul să ne arătăm prostia prin lansarea unei colecţii Versace, în România. Treaba stă in felul următor: formare coada dis de dimineaţa, stat la coadă, intrat in magazin NUMAI câte 20 de sh0pping-ari şi NUMAI 15 minute, dupa cele 15 minute suna clopoţelul (la propriu) şi trebuia să ai hainele deja alese pentru că intrau alţi proşti...pardon fashion-işti. Încă un lucru fabulos este faptul ca proştii stăteau într-un ţarc special amenajat pentru marea lansare. Frumos, nu??

Însă treaba cea mai frumoaşă este faptul ca hainele alea erau foarte kitch!! Când zici Versace te gândeşti la nişte haine cel putin acceptabile ca aspect şi calitate, însă astea erau urâte rau! Haine mai urâte ca astea nu am vazut de mult timp! Pe langă faptul ca erau urâte, bineînţeles ca erau si scumpe, dar românul nostru, care se plânge că nu are bani, tot a cumparat. Dacă vreţi să vedeţi cât de urâte erau hainele cautaţi pe net.
Destul de elocvent cred ca este clipul de pe EVZ, pe care puteţi sa-l vedeţi aici.

P.S.: A se remarca doamna care cumpără, din clip-ul de pe EVZ, îmbrăcată într-un TRENING!


Paraziții - Cum Se Face?Cu stimă şi respect a voastră caricatură umană!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pe lângă subiect: Ai întârziat, da' te iert că știu că erai ocupat cu vegheatul :))
Uuu...ai diacritice!
Pe subiect: Deci nu ești fashionist?Cucoana s-a îmbrăcat în trening din eficiență.Ca să poată alergă și da coate fără să cadă în cur de pe tocuri sau gen.Cum să faci shopping în numai 15 minute?Asta e blasfemie. E împotriva firii.Da, români proști.

http://www.youtube.com/watch?v=f_HBIZCyBf0

Malpraxis spunea...

@fdpf Da am diacritice! Sper să nu uit să scriu cu ele. Nu prea sunt fashion-ist, mă îmbrac cu ce îmi place şi nu prea ma plimb mult dupa haine. E, la asta nu m-am gândit...Cât despre alea 15 minute, sunt de acord cu tine.

masajeroticbrasov spunea...

pai daca e prost de unde sa stie ca este asa ca sa nu o arate!

Malpraxis spunea...

@masajeroticbrasov Pai ştie! Dar pentru unii asta e un lucru cu care se mandresc...nu stiu de ce!

Trimiteți un comentariu