luni, 20 aprilie 2009

Trece Pastele vine iar Craciunul

Am stat la cozi infernale, am mancat ce-am cumparat si ce-am preparat, am baut, ne-am usurat si a trecut Pastele. Nimic special nu? Eu de cativa ani buni ma intreb ce atata zarva pentru sarbatorile de Paste si de Craciun?? Sincer acum, romanul mananca doar de Paste sau de Craciun? Mie asa mi se pare. Frate, am stat cu sorumea sa iau paine o ora. O ORA! A crezut ca mor. Plus ca am mai luat si alte chestii pe care a zis mama sa le mai luam si pe care le luam in fiecare an deci le avem bine intiparite in minte :)) . Bine asa se intampla in fiecare an dar am ajuns la limita, nu mai suport. In timpul asta al anului imi dau seama ca romanul are o conceptie foarte proasta despre tot ce inseamna o sarbatoare. Romanul in special are conceptii si perceptii foarte proaste despre multe lucruri, nu e nimic iesit din comun.
Criza?? La noi nu s-ar zice ca e criza. Oricum preferam sa murim de foame o saptamana sau o luna dar sa avem acum de toate, chiar cu multe peste ce avem nevoie. Cum sa nu cumpere romanul 100 de oua sau cum sa nu cumpere un miel de cel putin 15 kg?? Imposibil, odata e Pastele...Ce constatare face romanul cand are matul plin :))
Astept cu "nerabdare" Craciunul si anul nou sa mai vad inca odata cozile alea infernale, ca odata e Craciunul si anul nou. Corect nu?? Va urez anticipat Craciun fericit si la multi ani!

Cu stima si respect a voastra caricatura umana!

10 comentarii:

cristina spunea...

Am pascut cu toti "fericiti" dar...."esentialul" tot in supermarket a ramas....:))

Gigel spunea...

Anul asta se pare ca romanii nu si-au golit matele la urgenta. Nu stiu: oare e bine? o fi rau? Suntem mai chibzuiti sau batuti de ...criza, adica soarta?

diana spunea...

ai mare dreptate....la aceeasi concluzie am ajuns si eu ca numai de Paste, Craciun si REvelion mananca romani. chiar si in orasul asta mic a fost mare aglomeratie in supermarketuri de parca pana acum numai cumpara lumea mancare.

Stewie spunea...

am Pascut cu totii la padure si in Cal :))). nici eu nu inteleg de ce toata lumea in perioada sarbatorilor de genul se apuca ca disperatii de cumparaturi, cu carul, si curatenie ... plm, stai degeaba tot anul, frustrat, inchis, pisat de lume si te trezesti ca vine Mantuitorul si iti vede cacatul din casa.. oameni ratati frate. ma si gandeam, in timp ce am iesit din biserica, strazile erau pustii, barurile pline, biserciele rasunau de somn si barfa .. ma gandeam in momentul acela, God sta si joaca table fara a-i pasa de prostimea ce-l venereaza intr-un mod ipocrit. l-am intrebat daca pot juca si eu cu el, a zis ca mai tarziu, rade prea tare acum.

za idea was, ca am avut un Paste fericit :D.

2vorbe spunea...

SWi daca trece?apa trece pietrele raman

Malpraxis spunea...

@gigel: cred ca e bine daca nu au ajuns la urgenta, cat despre chibzuita la romani cu mai greu chiar daca e criza...soarta
@stewie: ne cunoastem? in fine,greu de inteles ce e in mintea romanilor si de ce se transforma de sarbatori si sincer nu prea vreau sa aflu plus ca oricum nu as intelege...iar soarta :P

morena spunea...

Well, pentru mine, Craciunul a fost si va fi mereu special.
Si nu pentru ca mi s-ar fi intamplat ceva special de Craciun, ci pur si simplu.
Craciunul reprezinta bucurie, lumini, copii veseli si fericiti, nu stiu, imi place la nebunie.
Mereu, in preajma Craciunului sunt happy :D

Malpraxis spunea...

@morena
cam asa si eu doar ca atunci cand cresti parca nu mai e la fel.cand eram mai mic eram inebunit dupa Craciun ca ma duceam cu colindul :D dar acum mai e la fel plus ca oamenii sunt diferiti fata de atunci, au uitat care e spiritul Craciunului din pacate

Andru` spunea...

mie imi place mult mai mult Craciunul:))))
mie mi se pare k sarbatorile ar trebui sa fie cv mai de ordinul credintei, nu d al stomacului...dar deh;)))

Malpraxis spunea...

@andru
mie mi se pare ca sarbatorile ar trebui sa fie ceva mai de ordinul omeniei.dar romanul nu prea mai stie ce e aia omenie si nici credinta

Trimiteți un comentariu