vineri, 24 iulie 2009

Ungaria, sa NU ne ierti!

Joi am plecat acasa. M-am dus acasa cu personalul, ca numai aveam bani din nefericire, si la metrou la Basarab am luat "Adevarul de seara" , ziar care se distribuie gratuit in statiile RATB si de metrou. Cand am vazut ce avea pe prima pagina am ramas uimit, socat si m-am scarbit instant. Scriu postul asta oarecum cu intarziere pentru ca am vrut sa astept meciul retur dintre Steaua si Ujpest, si am facut bine pentru ca asa cum ma asteptam bozgorii aia au fost mai rau ca noi.
Citez din ziarul Adevarul de seara: "Ungaria, iarta-ne! (asta era titlul de pe prima pagina). In numele poporului roman, cerem scuze maghiarilor pentru mesajul oribil afisat de cativa nemernici din galeria stelista.
...In acelasi timp ii rugam pe cetatenii maghiari sa ne ierte pentru iesirea catorva descreierati din galeria stelista" , am incheiat citatul.

Astia de la Adevarul sunt niste distrusi dupa parerea mea. Cum sa-si ceara scuze bozgorilor alora?? Si mai ales in numele tuturor romanilor. E ceva incredibil! In numele meu nu trebuia sa-si ceara scuze pentru ca eu ma bucur pentru bannerul afisat de Peluza Sud la meciul tur (banner: cat tine o unguroaica cacatul in ea?...9 luni) pentru ca urasc bozgorii si cred ca sunt multi romani care sunt de aceeasi parere cu mine . Asa trebuie sa fie pentru ca ei incearca sa obtina autonomie in Ardeal (oricum nu o sa obtina nimic) , Ardeal care a fost, este si o sa fie MEREU pamantul nostru.
"In acelasi timp ii rugam pe cetatenii maghiari sa ne ierte" , cum ca ii roage ma pe maghiari sa ne iarte? Cine le-a zis lor ca noi vrem sa ne ierte maghiarii?? Articolul lor este cel mai cretin articol pe care l-am citit in ultimul an cred. Cand fanii lui Ujpest au intrat in Romania si eu inceput sa strige "tiganii, tiganii" cei de la Adevarul unde erau? Asta nu au vazut la stiri sau nu au trimis reporteri prin zolene pe unde treceau bozgorii aia? Ce sa mai zic de meciul retur cand fanii lui Ujpest au afisat si ei bannere unde eram facuti tigani plus ca pe stadionul fanii maghiari au scandat lozinci rasiste si salutul nazist "sieg heil". Sper ca si acum cei de la Adevarul sa se autosesizeze si sa faca plangere la UE si la UEFA, pentru cele intamplate in Ungaria, si sa ceara pedepsirea drastica a bozgorilor asa cum au cerut si impotriva stelistiilor. Pe langa asta ar trebui facut ceva si cu cei de la udmr, care si ei la randul lor au facut plangere contra romanilor. Dupa mine nu numai Adevarul are datoria morala sa face ceva impotriva celor intamplate aseara in Ungaria ci TOATA mass-media pentru ca a fost jignit intreg poporul roman, dar cum mass-media de la noi lasa de dorit cred ca nu o sa se intample nimic si nu o sa scrie nimeni pe prima pagina de jignirile aduce poporului roman...sper sa ma insel!!

Cei de la Adevarul nu stiu ce se intampla in Harghita si Covasna? Acolo se intampla, din cate stiu eu, ca multe primarii sa nu aiba macar un angajat roman pentru ca primarii sunt bozgori (am vazut la stiri mai de mult). Asta nu stiu cei de la Adevarul? Sau ca cei din zona aia refuze sa vorbeasca romaneste cu tine sau sa nu te serveasca pentru ca esti roman. Cum naiba sa nu-i uram pe bozgori?

Da, dupa cum v-ati dat seama eu ii urasc pe bozgori! SUNT RASIST! Urasc tiganii si ungurii pentru ca sunt niste persoane care fac numai rau Romaniei. Mai era prezentat in Adevarul faptul ca "sute de maghiari il plangeau pe sportivul roman Marian Cozma, depunand lumanari si flori in locul unde a fost omorat". Era normal sa-l planga pentru ca el a facut ceva pentru clubul din Veszprem dar din pacate a fost omorat,A FOST OMORAT DE UN UNGUR, UN TIGAN UNGUR. Un ungur a omorat un roman dar celor de la Adevarul cred ca le-a scapat asta. Se pare ca nu sunt asa deontologi cum vor sa para (mai ales Grigore Cartianu).

ps: ms alexa pentru mesajele de aseara...ai salvat seara >:D<:*

Cu stima si respect a voastra caricatura umana

9 comentarii:

AsaseYa spunea...

Asadar, link-ul tau e la mine si ma bucur ca iti place cum scriu.

In alta ordine de idei, uite de asta imi plac mie ungurii la pat. Gandeste-te unde e orgoliul meu cand imi face cate unul sex oral sau i-o trag. Asadar, pot sa spun ca sunt femeia care tine intre picioare Ungaria. :))

Malpraxis spunea...

@asaseya daca Ungaria e la tine intre picioare atunci s-o ti cat mai mult :)) unguroaicele sunt frumoase sper sa gasesc si eu vreuna candva :D

Anonim spunea...

adaptat (ca sa nu zic plagiat) dp http://www.fcsteaua.ro

aditza spunea...

Pentru un banner te pot ajuta eu. Spune-mi doar cum il vrei. Pentru detalii adauga id de mess paginideviata sau mai degraba aditza_cool06

Malpraxis spunea...

@anonim (tzushy) nu e adaptat sau plagiat cum vrei sa-i zici. dupa ce am facut postul am apucat sa intru pe site-ul suporterilor. eu am citit aia in adevarul de seara cum am zis si mai sus...

Malpraxis spunea...

@aditza ms aditza!

Anonim spunea...

amice, esti idiot.

Malpraxis spunea...

@anonim amice, tu nu contezi...

Mihai spunea...

Si tu draga scriitor esti unul care vede si zice, chiar STRIGA adevarul din tara noastra, doar ca nimeni nu te asculta... Suntem marginalizati, inchisi si batjocoriti in propria tara de aceste creaturi care n-au tara n-au nimic, tiganii si ungurii. Dragii nostri concetateni unguri isi cer drepturile de parca si arabii din Franta isi cer, turcii din Germania sau asiatici din America, e foarte corect, noi intr-o tara de balta cu brusturi acordam mai multa dreptate si putere unor paraziti decat tarile cu putere mult mai mare. Noi! care nu avem o autostrada intreaga in tara, Noi! care nu avem un spital care sa fie numit spital si nu grajd, Noi! care ne trimite-mi copiii la facultati ca sa lucreze pentru 700 de lei pe luna, Noi! Ce natie mai suntem noi? Care ne alegem niste caini ca sefi ai statului? Intr-o zi cineva va schimba ceva in tara asta, cineva va trebui sa o faca! Altfel noi ne vom ingropa pe noi in mizeria care ne-o ridicam!

Trimiteți un comentariu