duminică, 28 februarie 2010

Urban violet

Traia odata un imparat...Violet Imparat. Era un imparat luminat cu o chelie foarte stralucitoare, cea mai stralucitoare chelie din regatul sau violet. Regatul Violet, dupa cum ii zice numele era albastru, albastru pur nu orice fel de albastru. Acest regat era unul foarte infloritor fiind cel mai tare din parcare. Oamenii de aici erau foarte muncitori, totul era senzational, incredibil, magnific, mirific, bombastic, fantastic, mirobolant, fantasmagoric chiar, iarba era in permanenta verde, graul, porumbul, cartofii, maltul, hameiul si apa curat ca lacrima erau la tot pasul. Era asa infloritor incat si iarna era blanda.

Toate astea se datorau bineinteles Imparatului Violet care avea multi asi sub maneca si multe arme secrete de care se folosea pentru a face regatul si poporul sa fie infloritoare si sa straluceasca ca soarele sfant de pe cer, vorba unui cioban (titlu nobiliar din regat) detinator de stele in Carpati. Insa imparatul nostru avea o arma secrete, o arma pe care toti o vroiau dar niciun dusman de-al sau nu stia cum sa dea de ea.

Cu toate ca regatul nostru era aproape perfect locuitorii acestui regat erau impartiti in mai multe categorii, dupa cum vine: tiganii, unii ii considerau ultimii oameni dar unii dintre ei erau destul de instariti datorita unor "afaceri" bine gandite; manelarii, sunt o combinatie proasta si nefericita intre tigani si violeti (locuitorii regatului Violet); bozgorii; oamenii normali, care erau din ce in ce mai putini si in fine cei bogati. Categoria de mijloc din acest regat nu prea exista datorita faptului ca cei care fusesera la conducerea regatului inaintea lui Violet Imparat avusesera "grija" sa faca in asa fel incat sa nu mai exista, iar Violet Imparat continuase si el si acolitii sai aceasta politica. Ar mai exista ceva categorii dar trecem peste ele pentru ca scriitorul acestui basm, basm care va deveni cel mai bun din istoria istoriilor omenirii, nu are chef sa le mai enumere deoarece, se pare ca in regat dusmanii imparatului isi fac simtita prezenta, afara incepand sa ninga, nu ca-n basme cum sigur ati crede ci ca-n telenovele. Afara ninge!

Va continua...

Cu stima si respect a voastra caricatura umana.

9 comentarii:

Fatadepefaleză spunea...

:))Love it.
Asteptam continuarea!

c.m.c.n.d.r spunea...

se vede ca nu ti-ai luat pastilele =)))))))))))))

Malpraxis spunea...

@fatadepefaleza ma bucur ca ti-a placut :)

@c.m.c.n.d.r
in regat orice e posibil...

Violet spunea...

ai prea mult timp liber la dispozitie :))

Malpraxis spunea...

@vio de fapt nu prea am timp liber doar incerc sa ma descurc

Violet spunea...

si se pare ca-ti iese figura :>

Malpraxis spunea...

@vio asa si asa :)

Anonim spunea...

Eh ca m-ai dat gata pe mine mereu ma pune prietena sa ii zic povesti sa ma inveti draq si pe mine:)))Al tau prietenar Megan:)

Malpraxis spunea...

@anonim(megan) ne vedem la o bere, doua, trei si te invat :))

Trimiteți un comentariu