vineri, 23 martie 2012

Nu toţi sunt nepăsători!

 Pe 27 Martie, adică peste exact patru zile, or să se sărbătorească 94 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Nu stau să vă povestesc ce şi cum s-a întâmplat în 1918 că puteţi să gasiţi foarte usor pe net...ideea este să căutaţi!! Stau şi mă gândesc oare câţi români au habar de asta? Poate credeţi că mulţi sau foarte mulţi dar eu sincer cred ca nici măcar 40-50% dintre români nu ştiu ce se sărbătoreşte pe 27 Martie.
Mă întreb asta pentru ca românii, în ultimii 20 de ani, au devenit indoleţi, nepăsători şi, cel mai rău, au devenit nişte persoane fără simţ şi spirit civic, iar toate astea adunate cu alte dăunează destul de mult poporul român. Unii or sa afle pe 27 Martie de această zi foarte importantă pentru neamul românesc, dar probabil dupa ce or să vada/citească ştirea or sa schimbe canalul sau or sa dea pagina ziarului, că e mai interesant ce e pe OTV sau ce a facut nu ştiu ce "mare vedeta".

Daca ne gândim şi mai mult situaţia este mult mai gravă, pentru că mulţi români nu ştiu nici măcar primele 3-4 strofe din imnul naţional sau atunci când imnul este cântat gresit, să zicem la un meci de fotbal (sper ca va aduceţi aminte de ultimul meci România - Franţal), românilor nu le pasa deloc.
Din fericire mai sunt şi români care nu sunt nepăsători şi care ştiu şi nu uită istoria propriei ţări şi care, mai mult, şi sărbătoresc zilele care sunt importante pentru ţara asta. Toţi aceşti oameni merită din plin respectul nostru pentru că ei sunt cei care mai ţin aprinsă flacăra spiritului românesc, care mai ţin pumnul sus ridicat sau care îi onorează pe cei care s-au sacrificat pentru neamul românesc.

Noi nu uitam!! Basarabia pământ românesc!

Cu stimă şi respect a voastră caricatură umană!

2 comentarii:

Dragos spunea...

Salut,

Vreau sa facem schimb de link-uri, ma gasesti la id-ul: gdragos_eu

O zi placuta!

Anonim spunea...

E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
*Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
*Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
*Dacă doriți să tratați infertilitatea.
*Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
*Dacă vrei o vrajă de promovare.

Trimiteți un comentariu